"Ako me Milica pozove ući ću": Jovana Jeremić o ulasku u "Elitu"

14.10.2023

22:50

0

Autor: M. J.

Ostvarila je ono o čemu su neke žene sanjale

"Ako me Milica pozove ući ću": Jovana Jeremić o ulasku u "Elitu"
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Jovana Jeremić karijeru je započela kao voditeljka rijaliti programa na Hepi televiziji, a već duže vreme vodi Jutranji program na Pinku. Stekla je reputaciju osobe bez dlake na jeziku, te bi mnogi želeli da je vide kao učesnicu u rijalitiju

- Ja sam to već prošla, ali uvek sam tu da pripomognem. Volim da idem u "Elitu" i da gostujem kod njih i da koketiram s tim formatom. Ako me Milica pozove uvek ću ući - rekla je Jovana.

Potom se osvrnula na svoju karijeru, a kako tvrdi, pomoć je uvek dolazila od onih ispunjenih i ostvarenih.

Printscreen „Magazin IN"
 

- Bile su žene moćnih muškaraca, a one su uspevale kao takve i to je razloga zašto su me mrzele. Ja sam postigla ono o čemu su one sanjale da budu, a nikad nisu uspele - rekla je Jovana, a onda se nadovezala:

- Želela bih da istaknem ko mi je najviše pomogao, a to su moćne žene. Najviše su me sputavale isfrustrirane žene jer nisu ostvarile karijeru kao što sam ja. Jedna moćna žena je Milica koju iskreno volim i to nema veze s televizijom, mislim da je ona neko ko čuva tu imperiju. Nekako sam slaba na nju, ne znam kako to da ti objasnim. Ona je meni šefica i ja poštujem njen autoritet, nisam jedna od onih koja će to da zloupotrebi, želim da čuvam to ceo život. Zato sam jako oprezna i negujem sve to - rekla je Jovana, prenosi Srbija Danas. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike