Dino Merlin je napisao pesmu koja je proslavila Batu Zdravkovića: Saša Popović urgirao

27.09.2023

00:10

0

Pevač je već duže vreme u medijskoj ilegali, a nedavno je najavio svoj povratak na javnu scenu

Dino Merlin je napisao pesmu koja je proslavila Batu Zdravkovića: Saša Popović urgirao
Dino Merlin - Copyright Skymusic photo team

Dino Merlin je autor brojnih hitova, ne samo svojih, već i svojih kolega. Ono što malo ko zna jeste da je on pisao hit koji je proslavio Batu Zdravkovića.

Naime, u pitanju je pesma „Kako starim sve te više volim”, koja je postala veliki hit u Batinoj izvedbi, a „krivac“ što je ova pesma došla u Zdravkovićeve ruke je Saša Popović. Jednom prilikom, Popović je rekao da je zvao Merlina i pitao ga da tu pesmu da Bati, što je on i učinio.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dino Merlin

Podsetimo, Bata Zdravković je 2000-tih godina harao estradom, a gotovo na vrhuncu karijere povukao se iz javnog života, ali kako kaže, još uvek nije odustao od muzike.

- Tu sam, ne dam još uvek da me zaborave. Planiram da u ovoj godini krenem sa novom pesmom, sad sam tu na televiziji da utabam teren (smeh). Pevanje je moje primarno zanimanje, a pauza je bila jer sam to tako rešio, čak nisam ni pevao za to vreme, ali sad sam rešio da se vratim (smeh). Sad sam tu da podsetim ljude na neke starije hitove, a posle ćemo nešto friško, vreme je da se snimi bar jedna pesma - istakao je Bata za Grand.

Printscreen Youtube/Grand Parada
Bata Zdravković

Podsetimo, Merlin se potpisuje i za brojne hitove kao što su „Beograd“ koji peva Ceca Ražnatović i „Sto života“ od Vesne Zmijanac.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike