„Ako mi ne donosi novac, nemam vremena za to“: Devojku Ognjena Amidžića napali zbog objave, pa zabranila komentare (FOTO)

12.10.2023

16:06

0

Mina se ponovo našla na udaru negativnih komentara

„Ako mi ne donosi novac, nemam vremena za to“: Devojku Ognjena Amidžića napali zbog objave, pa zabranila komentare (FOTO)
Mina Naumović - Copyright Instagram printscreen/ callmenaumi

Voditeljka Mina Naumović čeka dete sa svojim kolegom Ognjenom Amidžićem, a uskoro će stati i na ludi kamen. 

Zbog veze sa poznatim voditeljem privukla je mnogo pažnje, te su njeni profili na društvenim mrežama sada praćeniji nego ikad. 

Uz poslednju fotografiju dodala je opis: „Ako me ne čini srećnom, boljom ili mi ne donosi novac – nemam vremena za to“, a zbog ove rečenice mnogi su je osudili, pa je Mina zabranila komentarisanje ispod pomenute slike. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Mina nalazi na meti negativnih komenatara. O tome šta već mesecima unazad trpi, nedavno je govorila na svom Instagramu. 

- Mesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i pretnji zbog medijske kampanje (namerno koristim bas taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac. Ćutala sam, jer sam tako izabrala. U petom mesecu trudnoće, više ne želim i ne moram da budem izložena tome, makar ne na svom Instagram nalogu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir - napisala je ona, dodajući da će blokirati sve one koji je budu uznemiravali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike