24sedam saznaje: Slavica Ćukteraš puštena na kućno lečenje, evo kakvo je njeno trenutno stanje

18.08.2021

12:34 >> 16:18

0

Autor: N. Vujčić

Iako se nije nadala da će provesti toliko vremena u bolnici, pevačica je slušala savete lekara i sada napokon može da nastavi oporavak u svom domu

24sedam saznaje: Slavica Ćukteraš puštena na kućno lečenje, evo kakvo je njeno trenutno stanje
24sedam/Goran Sivački

Pevačica Slavica Ćukteraš preživela je pravu životnu dramu. Ona je početkom meseca hitno hospitalizovana, nakon što se povredila u svom domu u Novom Sadu. Doktori su je tada odmah pregledali i konstatovali kakvu je povredu zadobila, a u tom trenutku, iz mera predostrožnosti, rešili su da je zadrže u bolnici. Međutim, pevačica se nije nadala da će se njen boravak u bolničkoj sobi odužiti, te je tamo ostala čak tri nedelje.

24sedam

Slavica se prošle nedelje oglasila za 24sedam, te otkrila zašto u tom trenutku nije mogla da napusti bolnicu.

– Taman kada sam pomislila da se stanje popravlja, desila mi se iznenadna komplikacija. Rana koja je zarasla se naprasno otvorila i morala sam da dobijam antibiotike na svakih pola sata. Strašno. Moram još da ostanem u bolnici, iako je trebalo danas da odem kući. To samo meni može da se desi, baš sam baksuz. Stvarno sam se radovala izlasku iz bolnice, ali dobro, bolje da rešim to sve kako treba nego da ostanu posledice. Stvarno sam zahvalna svima na lepim porukama koje dobijam iz dana u dan, to mi znači, iako se trudim da ne gledam previše u telefon i da odmaram kako bi se oko brže oporavilo – poručila je Slavica tada.

PROČITAJTE JOŠ

Kako 24sedam saznaje, pevačica je napustila bolnicu i puštena na kućno lečenje. Ona nije želela da daje izjave za medije, ali se za naš portal oglasila njena PR služba.

– Tačno je, posle tri nedelje, Slavica je puštena na kućno lečenje. I dalje mora da vodi računa i imaće kontrole kod lekara, ali sve ide nabolje – rekao je Slavičin predstavnik za medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

Podsetimo, pevačica se povredila u svom domu, a danima niko nije znao kako je do toga došlo. Ona je potom na svom Instagram profilu objasnila šta joj se zapravo desilo.

– U toku raspremanja kuće počela sam da skupljam flaše od vode, sokova… Jedan sok je stajao danima, znala sam da je pokvaren i uzimam ga i krećem ka toaletu da ga prospem, međutim kako držim flašu i kako sam samo malo odvrnula čep, taj čep je meni iz sve snage u oko otišao. Samo sam sela na pod. Pokušavala sam da otvorim oko, sve mi je bilo belo. Strčala sam do kuhinje da uzmem nešto hladno iz zamrzivača, međutim i posle sat vremena držanja hladne obloge, nije mi bilo bolje. Cvilela sam po kući. Nisam mogla da otvorim oko. Imala sam veliki otok i krvarenje. To je trebalo da se povuče u prvih 24 časa, međutim, nije, tek sada je sve okej. Tako da, vodite računa kada otvarate pokvareni sok – ispričala je Slavica.

PROČITAJTE JOŠ

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi