Rič Pol progovorio o teškom odrastanju: Zbog majke koja je godinama bila zavisnica tvrdi da nikada nije bio dete

09.10.2023

19:09

0

Odrastao je u gradu koji je tokom devedesetih bio preplavljen kriminalom

Rič Pol  progovorio o teškom odrastanju: Zbog majke koja je godinama bila zavisnica tvrdi da nikada nije bio dete
Adel i Rič Pol - Copyright Profimedia

Rič Pol, partner pevačice Adel uskoro će objaviti svoju knjigu "Lucky Me: A Memoir of Changing the Odds", a u kojoj se osvrnuo i na teško detinjstvo. 

Agent mnogih svetskih zvezda rastao je u Klivlendu, jednom od centara kriminala i droge, i to pored majke koja je bila zavisnica od narkotika. 

"Srećan sam u svim aspektima svog života. Uvek sam bio neko ko nikad nije dopuštao da me situacija obeshrabri", kazao je Pol za People, pa dodao:

"Izgradio sam zid kao dete, kako bih shvatio da moram ići napred, znajući da mama neće biti tu. Kao, mama se ne vraća kući. Ta situacija bila mi je jedna od najtežih stvari za ponovno preživljavanje i pisanje o njoj", otkrio je.

Profimedia
 

Kako tvrdi, nikada nije doživeo čari detinjstva, a ovo je posebno pogodilo njegovu partnerku. 

"Bilo je vrlo emotivno. Mislim da ju je puno toga pogodilo. Da, bilo je to teško za nju", dodao je. 

Srećom, imao je pored sebe oca koji je uspeo da ga izvede i pokaže mu pravi put.

"Imao sam sjajan primer toga šta bi čovek trebao biti i šta bi trebao raditi. Naučio me šta je radna etika, šta upornost. Gledao sam svog tatu kako se igra kontrolora vazdušnog prometa u zajednici koja je bila poput rata pomešanog s tornadom, ali ponekad nam je bio i piknik. Bio je moj heroj u tom pogledu", ispričao je Pol.

Ni Adel nije imala savršeno i mirno detinjstvo. Naime, njen otac ju je napustio tokom školskih dana, a u njen život se vratio tek kada je ostvarila zavidnu karijeru. 

"Htela sam da se vratim svom tati i kažem mu: ‘Ti si razlog što to još nisam učinila‘. On je bio razlog zbog kojeg nisam u potpunosti shvatila šta znači biti u odnosu punom ljubavi s nekim", otkrila je nakon smrti svog oca pevačica.

Bonus video; 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike