Adel se tajno udala? Evo šta ju je odalo: Snimak priznanja zapalio mreže (VIDEO)

19.09.2023

13:45

0

Ovime je mnoge iznenadila

Adel se tajno udala? Evo šta ju je odalo: Snimak priznanja zapalio mreže (VIDEO)
Copyright Profimedia

Oko Adel se podigla ogromna prašina pošto je delić jednog njenog šoua isplivao na društvene mreže, a ona tokom istog naziva svog izabranika suprugom.

Adel i Rič Pol, inače, već izvesno vreme uživaju u ljubavi i već su ih onlajn nekoliko puta venčavali. Međutim, ona sama do sada nije imala ovakve propuste; čak i veridba kad je „pala", oboje su vrlo vešto izbegavali čitavu temu u javnosti i uprkos ogromnom kamenu koji je tek bio zasijao s pevačicine ruke. Očito, ista priča važi i sada, prenosi tamošnja štampa.

Adel i Rič Pol, Profimedia
 

- ...Ne, pa ne mogu da se udam za tebe, draga, ja sam strejt - kazala je bila jednoj obožavateljki, što je mnoge i nasmejalo u pomenutom snimku s koncerta.

- A i muž mi je ovde - dodala je Adel, pa zapanjila kako prisutne u sali, tako fanove na TikToku, pa i drugim mrežama za druženje.

- Da li možeš da probaš? - nastavila je, pak, obožavateljka.

- Ma, neću da probam, ja sam s Ričom, ti nisi normalna, ostavi me na miru - šaljivo joj je odbrusila, pa izazvala ovacije.

Temom se dalje nije bavila, ali kako bruje strani mediji, do tajnog venčanja zasigurno je došlo i samo je pitanje vremena kada će još detalja isplivati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike