Adel je samo htela da zapali cigaretu na kiši - i tako joj je nastala jedna od najlepših pesama! Tek da čujete priču iza drugog hita (VIDEO)

02.09.2023

07:59

0

Ovime je mnoge nasmejala

Adel je samo htela da zapali cigaretu na kiši - i tako joj je nastala jedna od najlepših pesama! Tek da čujete priču iza drugog hita (VIDEO)
Adel - Copyright Profimedia

Adel već izvesno vreme boravi u Las Vegasu i svojim koncertima koje tamo drži svakako uveseljava brojne fanove. Tokom istih, međutim, osim što im uživo peva, ona im i priča razne stvari koje čine njenu svakodnevicu, pa i život uopšte. Tako je nedavno na jednom otkrila kako je u stvari nastala njena pesma „Set fire to the rain", a zatim i „Turning tables". Uprkos emotivnim, za neke i veoma teškim tekstovima, priča iza njih prilično je komična.

Što se „Set fire" hita tiče, prisetila se kako se jednom posvađala s momkom, pa izletela iz kuće na kišu, kako on ne bi video koliko je pobesnela.

- Nećeš moći tamo da zapališ cigaretu - poručio joj je bio on u raspravi, ali ona je ipak uspela u svojoj nameri.

Tako je numera, objasnila je Adel, dobila svoj naziv.

Osvrnuvši se na ostale, pa i „Turning tables", objasnila je potpom kako je s izvesnim izabranikom svojevremeno otišla do restorana kineske hrane, pa umalo ostala bez onog što je poručila zbog njega. Prvo, konobar mu je greškom dao njen tanjir, a onda - mladić je svoje ruke na sto spustio tako da nije mogao (sto) da se okreće.

Snimak njenog priznanja već je postao viralan na društvenim mrežama, a i vi ga možete pogledati u nastavku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADELE (@adele.romaniaa)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike