Pop zvezda optužila Džejsona Derula za zlostavljanje: Potpisala sam ugovor, a onda je postao agresivan i hteo da budemo intimni!

06.10.2023

10:20

0

Slavni pevač se još uvek nije oglasio o svemu

Pop zvezda optužila Džejsona Derula za zlostavljanje: Potpisala sam ugovor, a onda je postao agresivan i hteo da budemo intimni!
Džejson Derulo - Copyright Profimedia

Džejson Derulo, popularni pevač i internet senzacija, našao se na udaru kritika nakon što se saznalo da je protiv njega tužbu podnela pop zvezda Emaza Gibson.

Kako se navodi, ona je potpisala ugovor sa Derulom, koji je od nje trebao da napravi svetsku zvezdu, ali su se stvari promenile. Kako je rekla, on se ponašao agresivno, pozivao ju je na viđanje, implicirao da mora da ima seks sa njim da bi napredovala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emaza (@emazadilan)

- Sada sam došla do te tačke u životu da sam slomljena. Anksiozna sam, traumatizovana. Suočila sam se sa neljudskim radnim uslovima. Na nuli sam i nemam ništa - izjavila je Emaza za NBC. 

U tužbi koju je podnela protiv Derula stoji da je pevač izgubio interesovanje za nju kada je odbila njegove "seksualne predloge" i pozive na večere na kojima bi se konzumirao alkohol. Nedugo potom je ugovor između njih dvoje raskinut. 

Profimedia
Džejson Derulo

Sve se to dešavalo 2021. godine, dok je Derulo bio u vezi sa Dženom Frums, sa kojom je raskinuo samo četiri meseca pošto su dobili sina. Ona ga je kasnije optužila da ju je varao.

Pevač, a ni njegovi advokati ni predstavnici za medije, se nisu oglašavali još o ovoj tužbi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike