Džejson Derulo dao 30.000 dolara za drugi rođendan sina! Napravio opšte ludilo samo za svog naslednika (VIDEO)

26.06.2023

07:45

0

Nimalo nije štedeo

Džejson Derulo dao 30.000 dolara za drugi rođendan sina! Napravio opšte ludilo samo za svog naslednika (VIDEO)
Džejson Derulo - Copyright Profimedia

Pevač Džejson Derulo nedavno je iskeširao oko 30.000 dolara ne bi li svom sinu Džejsonu Kingu priredio žurku za drugi rođendan koju će dugo pamtiti. Taj detalj, takođe, uopšte nije skrivao od javnosti kao što bi svakako brojne njegove kolege.

Upitan u okviru jednog australijskog radijskog šoua:

-  To baš nije delovalo jeftino. Koliko si potrošio?

- Oko 30.000 dolara - odgovorio je bez mnogo razmišljanja Derulo voditelju Kajlu Sandilansu, pa ga na tren ostavio i bez reči.

Još tokom maja, pevač je na svom Instagramu s javnošću podelio razne detalje s ekstravagantne proslave. Pobrao je brojne simpatije publike, koja u tom trenutku nije imala pojma da mu je na to otišlo čitavo malo bogatstvo.

Dečak je dobio kućicu na naduvavanje po kojoj je mogao da skače koliko god da je hteo, pa čitavo jedno igralište, te „bazen" od loptica. Za ovu priliku, ponosni tata nosio je crvenu „Louis Vuitton" jaknu od teksasa, dok je Džejson King na sebi imao zelenu polo majicu s likom Mikija Mausa, bele pantalone, pa papuče koje mu se slažu s majicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo)

 

- Hajde da vidimo njegovu reakciju - prokomentarisao je pevač, koji je zatim pokazao koliko se dečak obradovao žurki s temom „Baby Shark".  

Podsetimo, Džejson je sina dobio s bivšom izabranicom Dženom Frums.

- Negujemo divan odnos i baš nas briga ako se ljudi ne slažu s time na šta smo se mi odlučili, jer nama odgovara. Sina volimo više od svega i najbitnije nam je da je dobro i da je on srećan. Takođe, ja želim da je i ona isto tako, pa ne marim mnogo za gradske priče, a bilo ih je svakakvih - objasnio je za „People" 2021. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike