Savo Perović morao sve da prenosi Luni sa proslave: Đoganijevoj jedna stvar bila najvažnija zbog Gagija i Anabele

05.10.2023

15:57

0

Pevač kaže da je proslava bila za pamćenje

Savo Perović morao sve da prenosi Luni sa proslave: Đoganijevoj jedna stvar bila najvažnija zbog Gagija i Anabele
Savo Perović i Luna Đogani - Copyright Instagram printscreen/savo_perovic_je.deriste

Marko Miljković proslavi je juče, 4. oktobra, rođenje ćerke Lane, a njegova supruga Luna Đogani  presrećna je što su slavlju prisustvovali i njeni otac i majka, Gagi Đogani i Anabela Atijas.

Lunin najbolji prijatelj, pevač Savo Perović, ispričao je detalje proslave, ali i otkrio da je njegova drugarica veoma ponosna na roditelje koji su do skoro bili u svađi.

- Luna je ponosna što su njene ćerke Mia i Lana sve ujedinile, a i meni je drago zbog toga. Na proslavi je bilo veoma emotivno i svi su bili veseli. To je bilo veče za pamćenje. Sa Lunom sam bio na vezi ceo dan jer me je zadužila da joj prenosim šta se dešava na slavlju. Bilo joj je bitno da sve bude idealno - rekao je Perović najpre, a zatim ispričao kakva je Anabela.

- Luna i ja se razumemo i podržavamo. Recept za pravo prijateljstvo čine lojalnost, iskrenost i bezuslovna ljubav, a toga kod nas ne manjka. Anabeli ne smeta da je zovu baka, maksimalno je posvećena Miji i verujem da će biti ista takva i s Lanom. Ona je ozbiljna carica, poklopile su nam se energije i zato često nastupamo zajedno - zaključio je Savo za Informer.

Osim njih, na proslavi su bili i Lunina sestra Nina i brat Adam Đogani i brojni prijatelji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike