Kompozitor najvećeg Prijinog hita otkriva: "Mizerno sam zaradio"

03.10.2023

12:48

0

Ova pesma ju je proslavila

Kompozitor najvećeg Prijinog hita otkriva: "Mizerno sam zaradio"
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Prijović nedavno je održala tri koncerta u našoj prestonici, a publika je sve tri večeri u glas pevala njene hitove. 

Svoj prvi koncert započela je pesmom koja ju je proslavila, a u pitanju je numera "Za nas kasno je", autora Steve Simeunovića. 

On je sada otkrio da je njena majka Borka izabrala ovu pesmu za svoju naslednicu. 

Dejan Stevanović
 

 

- Nije ona ni znala šta tada želi u tom trenutku, ni šta da snimi. Ja sam više tad komunicirao sa Borkom, njenom majkom, i s njom sam se dogovarao. Ona je i prva čula tu pesmu i još jednu baladu, i na kraju su dugo razmišljale koju će pesmu da snime i na kraju su odabrale. Skoro godinu dana se ništa nije dešavalo i onda kada je puklo... - počeo je Steva.

Pesma ima preko 80 miliona pregleda i neizostavna je na repertoaru svih veselja, ali kompozitor od nje nije mnogo zaradio.

- O zaradama bolje da ti ne pričam, to što sam ja zaradio to je mizerija, kao i svi kompozitori. To nije moja satisfakcija, ovo je moja satisfakcija - njena treća Arena - istakao je Steva i dodao:

ATAImages/Antonio Ahel
 

 

- Imao sam slobodu da uradim šta ja mislim da je za nju, ona tada nije ni znala šta želi. Ona je neosporno odličan pevač i može da peva šta hoće, pesma "Za nas kasno je" nije preteška i može masa pevačica da je otpeva, ali je jednostavno legla njoj i to je to.

Steva ipak ima samo reči hvale za mladu pevačicu. 

- Nisam sa njom svaki dan da bih to mogao da kažem, ali ono koliko čujem i vidim... Par puta smo se sreli. Ne vidim neku veliku promenu kod nje, mislim da se nije uzvezdila i ne daj Bože da se to desi, to je onda problem - zaključio je Steva.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike