Žene revoltirane zbog pitanja koje je dobila supruga Bojana iz Lexingtona: Tiče se njenog izgleda nakon porođaja (VIDEO)

03.10.2023

11:18

0

Dobila je veliku podršku drugih žena

Žene revoltirane zbog pitanja koje je dobila supruga Bojana iz Lexingtona: Tiče se njenog izgleda nakon porođaja (VIDEO)
Aleksandra i Bojan Vasković - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Supruga pevača Bojana Vaskovića, frontmena grupe Lexington, Aleksandra vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu je prati preko 60.000 ljudi. 

Na ovoj platformi ona sa pratiocima razmenjuje savete i iskustva o svim temama koje se tiču jedne majke. Tako je javno govorila i o tome da je nakon trećeg porođaja dobila dijastazu, a na njenim objavama se vidi da stomak ne krije. 

Ovog puta pozirala je u uskoj zlatnoj haljini, a usledio je komentar koji su mnogi ocenili kao neumesan. 

- Je l' to nova beba na pomolu? - upitala ju je jedna žena, a Aleksandra je kratko odgovorila: - Nije, draga, to je dijastaza.

 

 

Međutim, ovaj komentar je kod mnogih drugih korisnica izazvao revolt, te su usledili komentari poput: "a jel stvarno ne znate ili ste samo maliciozni?", "Strašno je kako zvuči maliciozno, ovakve žene, bez dlake na jeziku će nam svima doći glave", "da li ste nekada čuli da se ovakvo pitanje ne postavlja? Malo kulture nije na odmet"...

Podsetimo, Bojan Vasković se nedavno osvrnuo na njihove konflikte u braku, te istakao da sve rešavaju mirnim putem. 

- Molim vas, pa nema nekih konflikata koji se ne mogu rešiti, gde su zdravi i razumni ljudi. Uvek ima izazova, uspona, padova, to su normalne stvari, ali se rešava na lep način, lepim razgovorom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike