Ljubavna priča Aleksandre i Bojana Vaskovića: Nije obraćala pažnju na njega, a onda ju je ovako osvojio! Bila mu je u spotu

30.05.2023

00:31

0

Aleksandra je bila tvrd kamen i nije se dala lako

Ljubavna priča Aleksandre i Bojana Vaskovića: Nije obraćala pažnju na njega, a onda ju je ovako osvojio! Bila mu je u spotu
Aleksandra i Bojan Vasković - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra imaju veoma skladan brak, u kom su dobili troje dece, No, malo je onih koji znaju kako je njihova ljubav počela.

Bojan i Aleksandra su se upoznali 2012. godine, kada je ona još uvek bila na studijama medicine. Izašli su na nekoliko sastanaka, a onda se ona pojavila u njegovom spotu za pesmu "Prišla". 

Tri godine od početka romanse su svoju ljubav krunisali brakom, a ubrzo su dobili prvo dete.

Instagram printscreen/_mrs.vaskovic_
Aleksandra i Bojan Vasković

Bojan je, ipak, priznao jednom prilikom da se njemu više dopala njegova sadašnja supruga, nego on njoj kada su se upoznali.

- Ja sam se stvarno trudio oko svoje supruge, čak mi ona i kaže: “Nisam obraćala pažnju na tebe”. U toj situaciji nisam bio smuvan ja, nego sam bio uporniji – bio je iskren Vasković.

S druge strane, Aleksandra je priznala da je bila svesna toga sa kim se upušta u vezu, ali da se nikada nije preispitivala šta on radi kada ode na nastupe.

- Ja sam Bojana upoznala kao popularnog pevača, znala sam u šta se upuštam kada sam ušla u vezu sa njim. Istovremeno, nikada nisam razmišljala gde je i šta radi. Da sam u bilo kom trenutku osetila potrebu da se bavim tim stvarima, to bi značilo da na ispit stavljam obostrano poverenje i zajedničku budućnost - započela je Aleksandra i dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra i Bojan Vasković

- Spontano sam se zaljubila u njega, u trenutku kada sam shvatila da nema problem da pokaže naklonost, da se otvoreno udvara. Nažalost, savremeni način života doneo je izvesnu distanciranost u muško-ženskim odnosima. Igraju se neke igrice, i devojke i momci glume da nisu zainteresovani kako bi podstakli zainteresovanost druge strane. Danas skoro da je potrebna hrabrost da bi se otvoreno iskazala ljubav. Bojan me je osvojio normalnošću i iskrenošću, takav je ostao do danas.

Danas, njih dvoje imaju troje dece, a pre nekoliko meseci bili su u žiži javnosti kada im se rodila ćerka sa komplikacijama, pa je morala da ide na operaciju. Na sreću, sve se dobro završilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike