Milan Stanković u Hilandaru završio na infuziji: U manastirskoj ambulanti mu ukazali pomoć (FOTO)

02.10.2023

11:01

0

Trenutno mora da miruje

Milan Stanković u Hilandaru završio na infuziji: U manastirskoj ambulanti mu ukazali pomoć (FOTO)
Milan Stanković - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković, završio je na infuziji, i nalazi se u ambulanti koja je u okviru manastira Hilandar.  Pevač se ne oglašava tako često na društvenim mrežama, a sada je zabrinuo pratioce. Objavio je fotografiju, na kojoj je označio lokaciju.

Bolničar je bio u sobi u kojoj se može videti i ikona, a Milan je zumirao svoju ruku.

 

Podsetimo, Milan Stankvić neko vreme nije na sceni ali se povremeno pojavljivao u javnosti, pa čak i zapevao.

Međutim, pevač je bio više posvećen manastirskom životu. Obilazi manastire, a pisalo se kako će da se zamonaši. Ipak, nedavno je jedan monah ispričao kako treba još vremena kako bi došlo do tog čina.

- Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu. Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro. Milan je tu odluku prihvatio kao blagoslov, što i jeste. Najavio se ocu igumanu da će doći sad za vreme gospojinskog posta, da nam pomogne u poslušanjima pred manastirsku slavu, koja je 28. avgusta. U ovom periodu imamo puno poseta i posla, tako da će nam biti od pomoći - rekao je monah, koji se dotakao i Milanovog boravka u manastiru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike