Ana Kokić postaje voditeljka! Pevačica otkrila detalje emisije na kojoj radi

29.09.2023

15:39

0

U emisiji će ugostiti svoje kolege i koleginice

Ana Kokić postaje voditeljka! Pevačica otkrila detalje emisije na kojoj radi
Ana Kokić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Pevačica Ana Kokić uskoro postaje voditeljka. Naime, ona je rešila da izađe iz zone komfora i oproba se i u ovoj ulozi. 

- Dobila sam ponudu sa televizije Blic i jako mi se dopala. Želele sam da malo izađem iz zone komfora i moram vam priznati da mi se jako dopada kako sam snašla - rekla je Ana u emisiji „Blic dan”. 

Antonio Ahel/ATAImages
Ana Kokić

Naime, kako je otkrila emisija će nositi naziv „Jedi ako smeš“, a gosti će biti njene kolege i koleginice. Pevačica je otkrila i jedan zanimljiv detalj, da će gosti njene emisije morati da degustiraju ljutu hranu svaki put kada ne žele da odgovore na pitanje.

Podsetimo, Kokićeva se izvestan vremenski period povukla iz javnosti posle razvoda sa Nikolom Rađenom i posvetila se vaspitanju i odrastanju naslednica.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Kokić

 

- Zahtevam od njih da u školi budu dobre, treniraju, da se kuća održava bude čista. To su tri stvari koje mislim da su važne, kultura i vaspitanje koje će im trebati kasnije u životu. Pubertet je osetljiv period,trebalo bi ih razumeti i pomoći im. Pobeđujemo zajedno nismo jedni protiv drugih. One učestvuju u mom poslu umeju da mi sugerišu i kažu ovo je dobro, u trendu je ili nemoj to da radiš. Imam dva ozbiljna kritičara tinejdžera koji se osećaju bitno i važno. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike