Ana Kokić objavila tri pesme u isto vreme! Potez pevačice o kojem će još dugo da se priča

03.06.2023

20:05

0

„Srodne duše", „Sakrij me" i „Padam" ne prestaju da skupljaju preglede

Ana Kokić objavila tri pesme u isto vreme! Potez pevačice o kojem će još dugo da se priča
Ana Kokić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Kokić nema koga nije iznenadila objavivši tri pesme u isto vreme. Pod nazivima „Sakrij me", „Padam" i „Srodne duše", svetlost dana ugledale su gotovo na „na tri, četiri, sad" pa za manje od dana prikupile ogroman broj pregleda na Jutjubu, prenose mediji.

Pevačica je za iste snimila i visokobudžetne spotove. Na ovom projektu je dugo i marljivo radila, pa ne čudi što je krije svoje zadovoljstvo, posebno time što je publika na svaku odlično odgovorila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

- „Srodne duše", pesma koju smo sa dušom radili. Ja sam svoje srodne duše u muzici pronašla i evo šta je ispalo... „Padam", za sve one koji su spremni da vole bez kompromisa, bez straha da će biti povređeni, jer šta je ljubav ako ne takneš dno - pisala je Ana na Instagramu.

- „Sakrij me". Ova pesma je čista emocija! Kada voliš, a nailaziš na zid, pa poželiš da iskočiš iz svoje kože - objašnjavala je Kokićeva, koja nema na šta nije mislila tokom procesa, što se i po ekranizaciji numera postavljenim na njen Jutjub jasno vidi.

O ovom potezu pevačice zasigurno će se dugo pričati, jer se malo ko od njenih kolega ikad odlučio na isto. Postavlja se i pitanje - da li postoji simbolika broja tri u ovoj Aninoj odluci, da pesme objavi u isto vreme? Tri, napominju mediji, u numerologiji predstavlja samo pozitivne vibracije.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike