Magija na delu: Ovacije za Sofru, Bekutu, Miroslava, Radišu i Snežanu

29.09.2023

11:44

0

Koncert je posvećen kompozitoru Obrenu Pjevoviću

Magija na delu: Ovacije za Sofru, Bekutu, Miroslava, Radišu i Snežanu
Moravsko predvečerje - Copyright Foto: Bojan Stevanović

MTS Dvorana svedočila je pravom muzičkom spektaklu, buduci da je koncert „Muzičko predvečerje” u organizaviji „AS Studio Tona” okupilo sam krem srpske folk scene.


Naime, koncertom posvećenim pesmama Obrena Pjevovića, Aleksandar Sofronijević i  Dušan Pjevović, potrudili su se da čuveni kompozitor ne ode u zaborav, te je dvorana MTS bila ispunjena do poslednjeg mesta.


I tako su se ređali hitovi u izvođenju Ane Bekute, Snežane Đurišić, Jelene Broćić, Jasne Kočijašević, Miroslava Ilića, Radiše Urosevića, Dejana Tejovca, Sandre Mladenović, Snežane Kopunović, Aleksandra Tirnanića i Dejana Đekića, a sve uz pratnju virtouza na harmonici Aleksandra Sofronijevića i njegovog orekstra.

I upravo zbog toga, svi učesnici bili su nagrađeni ovacijama u legendarnom Domu sindikata, gde su svoje mesto našli i Lepa Lukić, Dragana Katić, Nikola Selaković, Dragan Sutanovac, Miša Mijatović i mnogi drugi koji su poželeli da veče provedu uz melodije kojom se čuva srpska narodna muzika i odaje počast vrhunskom tekstopiscu i kompozitoru, pomenutom Obrenu Pjevoviću.

Inače, voditelj programa bio je Vesko Kamidzorac, dok je rediteljsku palicu držo Vesko Grozdanić koji su, baš kao i svi ucesnici podigli lestvicu više kada je reč o koncertima ovakvog tipa!

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike