Suzana Jovanović o Karleušinim prozivkama na Prijin račun: Ako se nekome nešto ne dopada, neka promeni CD! (VIDEO)

28.09.2023

20:10

0

Kako naglašava, ona lično nije neko ko voli da „pljune" na drugoga

Suzana Jovanović o Karleušinim prozivkama na Prijin račun: Ako se nekome nešto ne dopada, neka promeni CD! (VIDEO)
Suzana Jovanović - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, na prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni došla je sama. Kako je objasnila okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, Popivić trenutno boravi u Opatiji, pa nije bio u mogućnosti da dođe sa njom. 

U razgovoru s medijima, inače, dotakla se i prozivki Jelene Karleuše na, između ostalog, račun i večerašnje zvezde, čiju pesmu „Dam dam dam" posebno voli i često pevuši. 

- Dobro, svako ima svoj ukus, ja ne volim da pljunem ni na koga. Ako Vam se nešto ne dopada možete da promenite CD, USB, ako slušate radio u kolima, promenite stanicu, ako gledate TV, promenite kanal... Ne volim da pljujem po ljudima. Volim da kažem kad je nešto dobro, dobro je, kad m ise dopada, dopada mise. Ukusi su različiti i ne treba o tome sad raspravljati, je l tako? - izjavila je u pozitivnom raspoloženju ona, spremna kao zapeta puška za dobar provod koji je pred njom. 

Podsetimo, JK je tokom jedne emisije ispričala kako javnost „pored njenih albuma i nema o kojim drugim da govori". Tada, spomenula je Priju, koja je s novim projektom svakako dostigla veliki uspeh. 

- O čijem albumu da pričaju?! Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, „Zvezde Granda" su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina - izričita je bila ona. 

Podsetimo, brojni poznati došli su večeras da podrže Aleksandru Prijović na njenom prvom koncertu u Areni, od čak tri zakazana. Među njima, pored Suzane Jovanović, pojavili su se Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Maja Berović, Ceca Ražnatović, Igor Panić Nući, Tijana Milentijević... A kako je tekao razgovor sa Suzanom, pogledajte u videu koji sledi

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike