Tajči otkrila zašto nije prijavila silovatelja, a evo kako ona danas pomaže ženama: Htela sam tu tajnu u grob da ponesem

27.09.2023

15:08

0

Kaže da njegovo ime više nije važno

Tajči otkrila zašto nije prijavila silovatelja, a evo kako ona danas pomaže ženama: Htela sam tu tajnu u grob da ponesem
Tatjana Matejaš Kameron - Copyright Printscreen Instagram/tajcicameron

Tatajana Matejaš Kameron, poznatija kao Tajči prisetila se teških životnih trenutaka i otkrila zašto je na vrhuncu slave otišla u Ameriku u potpunu anonimnost, ali i progovorila o seksualnom zlostavljanju koje je proživela kao tinejdžerka.

Ona je posle duže vremena dala intervju, te je u podkastu Skip or Beep bravo! radija otkrila i čime se sve danas bavi nakon smrti supruga.

Ona je u tinejdžerskom dobu doživela silovanje. Godinama nakon toga se borila da ponovo zavoli sebe i vrati samopouzdanje.

Kako je rekla da je tom zlostavljaču, silovatelju, davno oprostila, ali da sebi nije mogla dugo, odgovorila je na koji način je sebe dovodila u pitanje.

- Nisam imala alata, to je problem, kako sam ja lično bila isprogramirana okolinom, vremenom, ja sam to potisla duboko, duboko u sebe... Moja baka je znala da kaže – ja ću to poneti u grob... Tako da sam odlučila da nikada nikome ni slučajno neću reći, nego da ću to poneti u grob - odgovorila je Tajči, te dodala da se to odnosilo i na njenu majku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)

 

- Ona me više ne bi pustila nigde da idem sama, a bojala sam se da joj kažem jer sam želela da je zaštitim. Kako nešto tako užasno reći mami? Ma puklo bi joj srce - ističe nekadašnja pevačica i dalje pominje silovatelja.

- Nema imena, to nije uopšte ni važno jer je toliko puno vremena prošlo, ne možeš ti sada nekoga tražiti, nije to cilj... Ja ne znam je li ta osoba živa uopšte, a s druge strane, da ulažem energiju u to... I ti muškarci, i njima se to događa iz neke traume - tvrdi Tajči, koja danas pomaže ženama u zatvoru.

- Radim u zatvoru sa ženama koje su svašta prošle, mnogo gore nego ja. Sa ženama koje su bile totalno roblje. Žrtve seksualnog roblja nisu zavezane. Nažalost, kada policajac zaustavi auto u kojem su dve devojke koje "nekome pripadaju", one ti nikada neće to dati do znanja jer se boje i jer su izmanipulisane. Samim mojim radom s tim ženama ja dajem doprinos da se to menja, time kako ja odgajam svoja tri sina, ja tu vidim svoju odgovornost. Treba isceliti društvo! Normalno da se sada to događa da odem kažem "ovaj čovek - morate ga lečiti", ali kada tako puno prođe vremena, ima drugih načina na koje mi možemo uticati da se to više ne događa i ne ponavlja - preneo je Index.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike