Ko je Marija Žeželj, srpska jutjuberka i manekenka koja je u vezi sa sinom milijardera: Napisala roman sa 16 godina, ima i hit pesmu

25.07.2023

14:59

0

Nešto starije generacije možda ne znaju ko je ona, ali oni mlađi i te kako dobro znaju

Ko je Marija Žeželj, srpska jutjuberka i manekenka koja je u vezi sa sinom milijardera: Napisala roman sa 16 godina, ima i hit pesmu
Marija Žeželj - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U javnosti je danas odjeknula vest da je Marija Žeželj, srpska jutjuberka i manekenka, u vezi sa Alisterom Barklijem, sinom britanskog milijardera ser Dejvida Barklija.

Iako je Marija poznata mlađim generacijama, oni stariji možda ne znaju ko je ona. 

Početak slave

Marija Žeželj je rođena 20. novembra 1999. godine u Novom Sadu.

U javnosti se prvi put pojavila kada je 2014. godine otvorila svoj kanal na Jutjubu. Danas na njemu broji preko 400 hiljada pretplatnika, a snimala je sadržaj vezan za modu i negu, ali i vlogove sa raznih događaja i putovanja.

Stekla je veliku popularnost među tinejdžerima, pa je 2016. godine čak izdala i svoj prvi roman "Moj slatki život", koji govori o borbi trinaestogodišnje Nađe u svakodnevnom životu.

Profimedia
Marija Žeželj

Modna karijera

Krajem oktobra 2016. godine, Žeželjeva je proglašena za lice godine na takmičenju "The look of the year" u Italiji. 

Nakon toga, polovinom 2018. godine, potpisuje ugovor sa modnom kućom "Women", i započinje internacionalnu karijeru manekenke i modela u Njujorku.

Jedan od njenih najvećih uspeha u karijeri bila je saradnja za brend "Fenty" koji je pokrenula Rijana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

 

Muzička karijera

Marija je u intervjuima pričala da je muzika njena velika ljubav.

Obradom pesme "Love Yourself“ pop pevača Džastina Bibera, koju je napravila sa drugaricom Bogdanom Živković, privukla je pažnju mnogih ljudi iz sveta muzike. 

Polovinom 2017. godine je u saradnji s producentskom kućom „Universal Music Serbia“ snimila svoju prvu pesmu pod naslovom „Dance Like Nobody`s Watching“. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

 

Muziku, tekst i aranžman potpisuju Andreas Gras i Nikola Parila . Za vrlo kratko vreme singl je postao hit među tinejdžerima, a do sada je pregledan preko 23 miliona puta.

Izlet na filmu

Sve što je uradila u svojoj karijeri pružilo joj je i priliku da se oproba i na filmu, tačnije da pozajmi svoj glas za jednu od sporednih uloga. 

U pitanju je film "Mali šef", a Marija se tada našla u društvu velikih glumaca i komičara koji su radili sinhronizaciju ovog ostvarenja.

Profimedia
Marija Žeželj

Podsetimo, danas je odjeknula vest da je Marija u vezi sa Alisterom, a kako se navodi, ona je bila ta koja je inicirala viđanje sa njim. 

Do danas se o vezi sa njim nije oglašavala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike