Miloš Timotijević o intimnim scenama sa Milicom Pavlović: Bio sam svestan da joj neće biti lako

19.09.2021

14:53 >> 15:41

0

Autor: D. Božović

Glumac je objasnio da je on bio taj koji je morao da bude otvoren za saradnju kako bi se pevačica opustila i kako bi odradili dobar posao

Miloš Timotijević o intimnim scenama sa Milicom Pavlović: Bio sam svestan da joj neće biti lako
Copyright Milica Pavlović, Miloš Timotijević, Printscreen Youtue/senoritamusic

Serija „Pevačica” izazvala je veliku pažnju javnosti, a svi su sa znatiželjom gledali kako se Milica Pavlović snašla u svetu glume, s obzirom na to da joj je ovo prvo angažovanje na glumačkom platnu.

U pomenutom ostvarenju, Milica ima najviše scena sa Milošem Timotijevićem koji je otkrio kako je bilo sarađivati sa pevačicom.

– Sasvim solidno. Morao sam da budem otvoren za saradnju. Bio sam svestan da njoj neće biti lako. Jedan deo energije na setu smo morali da utrošimo u to da se ona pre svega oseća udobdno, da joj ne bude previše stresno, jer ako bude tako, onda neće moći da da sto odsto sebe za to što je trebalo. Polako smo radili. Iz dana u dan je bilo sve bolje i kvalitetnije. Mislim da smo na kraju uspeli da odradimo dobar posao – objasnio je Timotijević za „Blic”.

Foto/24sedam

Podsetimo, Milica je nedavno izjavila da ju je Timotijević tokom snimanja poljubio na kvarno, te da ona nije znala kako da odreaguje.

– Nigde u scenariju nije pisalo da će biti poljupca. Verovatno jer su ukapirali da sam strašno sramežljiva. I tako su oni upali u scenu, opustili me, uglavnom je to bilo u jutarnjim časovima kada se meni spavalo, i onda budu te prisne scene, onda mi samo priđe, ja nemam kud i to je to. Ni naš prvi poljubac u seriji nisam očekivala. U scenariju je pisalo – prisan zagrljaj – rekla je Milica postiđeno u emisiji „Amidži šou”.

Milica Pavlović, Printscreen Instagram/ Senoritamilica

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike