Za njega nema krize: Silvester Stalone iskeširao 35 miliona za novu vilu na Floridi

19.12.2020

20:11 >> 20:23

0

Nove komšije su mu Donald i Melanija Tramp

Za njega nema krize: Silvester Stalone iskeširao 35 miliona za novu vilu na Floridi
Copyright Silvester Stalone Foto: Profimedia

Holivudski glumac Silvester Stalone, ne štedi ni tokom pandemije koronavirusa. Naime, on je deo velikog bogatstva odlučio da potroši i pazario je jedno imanje u Palm Biču na Floridi, koje je popularno među holivudskim džet-setom.

Pročitajte još

On je kupio vilu tik do mora, a za nju je iskeširao 35 milina dolara. Luksuzna vila dizajnirana je tako da je okrenuta prema moru i zaštićena od neželjenih pogleda, što je njemu bilo vrlo važno.

Veličine je 1.230 kvadratnih metara i u njoj se nalazi sedam spavaćih soba, deset kupatila, brojne prostorije za druženje, a nezaobilazan je i pogled koji se pruža na okean. Luksuzna vila postaće njegov novi porodični dom, gde će uživati sa suprugom i ćerkama.

Kuća Silvestera Stalonea Foto: Profimedia

Osim vile u kojoj će boraviti Stalone, postoji i kuća za goste koja je odmah pored bazena koji se nalazi na ogromnom imanju.

Podsetimo, glumac je početkom godine prodao kuću u La Quinti u Kaliforniji za 19 miliona, što je za gotovo deset miliona manje nego što ju je prvotno platio. Hteo je da je proda za više i zaradi, ali nije bilo kupaca sve dok nije snizio cenu.

Nova vila Silvestera Stalonea Foto: Profimedia

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike