Otac Megan Markl doživeo moždani udar, objavljene prve fotografije! Oglasila se i druga ćerka: Sve je to zbog nje! (FOTO)

25.05.2022

09:28

0

Autor: Marija Mitić

Tomas je hitno hospitalizovan i trenutno je u bolnici u Kaliforniji i nema mogućnost govora

Otac Megan Markl doživeo moždani udar, objavljene prve fotografije! Oglasila se i druga ćerka: Sve je to zbog nje! (FOTO)
Tomas Markl i Megan Markl - Copyright Profimedia

Otac Megan Markl, Tomas Markl (77), doživeo je težak oblik moždanog udara prošle noći. Kako javlja Daily Mail, nesrećnom čoveku je pozlilo, a ubrzo je na njegovu adresu stigla hitna pomoć.

Strani paparaci uslikali su trenutak kada Tomasa bolničari unose u kola hitne pomoći u Meksiku, a potom i kako je primljen u bolnicu u Tihuani, gde je viđen sa maskom za kiseonik na licu i praćen bolničarima. Na video snimku objavljenom na američkom sajtu TMZ prikazan je na nosilima sa bledim licem i jednom rukom na grudima.

Profimedia
Tomas Markl

Tomas je potom prebačen u SAD na lečenje u kliniku u Čula Visti u Kaliforniji, koja se nalazi samo nekoliko sati vožnje od Megan i Harijevog doma u Montesitu.

Marklova ćerka Samanta (57) oglasila se ovim povodom za Mail Online.

 - Moj otac se oporavlja u bolnici. Tražimo privatnost za porodicu, za njegovo zdravlje i dobrobit. Samo mu je potreban mir i odmor. Bože sreće. mi se molimo. Samo mu treba malo odmora. Stvarno je ružno koliko je bio mučen i kroz što je morao da prolazi zahvaljujući zanemarivanju moje sestre poslednjih nekoliko godina. To je neoprostivo.

Tomas zasad ne može da govori, a inače je ranije imao problema sa visokim krvnim pritiskom i do daljnjeg ostaje na lečenju.

Profimedia
Tomas Markl

Još uvek nije poznato da li će Megan, koja nije u dobrim odnosima sa ocem, njega posetiti u bolnici.

Tomas je inače planirao put u London kako bi posetio kraljicu Elizabetu u vreme proslave njenog platinastog jubileja, ali sada svi planovi padaju u vodu. 

Podsetimo, Tomas je ranije rekao da bi voleo da se pomiri sa Megan i da upozna unuke Arčija i Lilibet, a za njihovog oca smatra da nije muškarac. Nedavno je u svom intervjuu Harija spomenuo i bivši američki predsednik Donald Tramp, s kojim se Tomas složio oko raspada braka svoje kćeri i princa.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

- Hari je idiot i taj brak će se raspasti. Ponaša se kao dete. Hoda unaokolo za mojom ćerkom kao mali dečak, nikad neće odrasti - rekao je tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike