Koliko se puta stvarno ženio Darko Lazić? Na društvenim mrežama ne ostavljaju ga na miru, a ovo je istina!

01.09.2023

08:20

0

Otkako je Katarini izgovorio sudbonosno „da" i šale na njegov račun ne prestaju

Koliko se puta stvarno ženio Darko Lazić? Na društvenim mrežama ne ostavljaju ga na miru, a ovo je istina!
Darko i Katarina Lazić - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevač Darko Lazić nedavno se izabranici Katarini zavetovao na večnu ljubav u svom rodnom kraju - par se najpre venčao u crkvi u Brestaču, a zatim su nastavili slavlje u jednom restoranu u Pećincima.

Otad, pored čestitki, onlajn pljušte i razne „prozivke", po pitanju toga - koliko je on puta u stvari „stajao na ludi kamen".

Uprkos istim, međutim, Darko se ženio tek dva puta. Prethodno, bio je u braku s pevačicom Anom Sević, s kojom je dobio ćerku Lorenu.

Ipak, zbog pojedinih veza za koje se javno i te kako znalo, a koje je želeo da kruniše brakom, sada se našao na meti.

Marina Gagić bila mu je verenica i zajedno su dobili sina Alekseja, ai nikada nisu otišli do oltara.

Marina Gagić, ATAImages/ A.A.
 

Sa još jednom koleginicom s estrade, Barbarom Bobak, bio je u velikoj ljubavi i planirali su zajednočku budućnost, ali to se nije dogodilo.

Barbara Bobak, ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, s prvom suprugom ostao je u dobrim odnosima - toliko da mu je, osim sa naslednicom, ona i sa novim izabranikom bila na svadbi s Kaćom.

- Za mene moj dolazak nije iznenađenje. Darko i ja imamo ćerku, to je zauvek na prvom mestu... Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo - istakla je Sevićeva za jedne medije, pa zaključila rečima:

„I Lorena će nas spajati zauvek!"

Ana Sević na svadbi Darka Lazića, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno odlični... Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike