Bebeka napustio bend pred Arenu! Sarađivali su 10 godina: Evo šta se desilo!

20.09.2023

13:49

0

Nijedna odluka nije donesena preko noći...

Bebeka napustio bend pred Arenu! Sarađivali su 10 godina: Evo šta se desilo!
Željko Bebek - Copyright ATAImages/Z. Milutinović

Željko Bebek proslaviće na jesen 50 godina karijere - velikim koncertom u Areni Zagreb, tačnije krajem okrobra. Međutim, svega mesec dana pred ovaj šou, na Fejsbuku je osvanula vest da ga bend s kojim je sarađivao punu deceniju napušta, piše dalje „Story.hr". Kako on zbog poslovnih obaveza nije bio u mogućnosti, njegova supruga Ružica prokomentarisala je čitavu situaciju. Istakla je sledeće:

- Ta odluka nije donesena tek sad, to traje još odranije, samo smo mi dogovorili da se odradi s njima šta treba da se odradi.

- Drugi bend je već odavno spreman - dodala je, naglašavajući kako će sa Željkom saradnju nastaviti naslednik Zvonimir, u okviru novog benda koji će takođe zasvirati u Areni.  

- Naravno da će svirati s ocem, ovo nema veze s njim - zaključila je potom Ružica, pišu pomenuti mediji.

Željko Bebek sa suprugom Ružicom, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Želimo da se zahvalimo Željku Bebeku na više od 10 godina poverenja i saradnje. Bila nam je velika čast. Hvala svim manadžerima, organizatorima, tehnici, osoblju, gradonačelnicima, restoranima, hotelima... A pre svega hvala celoj porodici Bebek. Više smo bili s vama nego kod kuće. Veliko hvala Željkovoj publici. Najboljoj publici. Svima vama koje smo upoznali tokom svih ovih godina. Hvala! Vidimo se - glasila je poruka s Fejsbuka, koja je sada uklonjena.

Svakako, momci iz benda takođe su imali šta da kažu i za štampu.

- O razlozima zaista ne bismo pričali putem novina. Profesionalci smo, puno smo vremena proveli zajedno, a najvažnije nam je da smo se rastali bez grubih reči, uz stisak ruke - rekao je Denis Dex Marjanović „Jutarnjem", pa dodao da je vest s razlogom odjeknula u medijima.

- To je sad tako senzacionalistički ispalo, mada tu nema nikakve senzacije. Željka smo o našoj odluci odavno obavestili, on već, koliko mi je poznato, radi s novim bendom, a na društvenim smo se mrežama od angažmana s njim javno oprostili kako bismo iskoristili priliku da se zahvalimo i Željku i njegovoj supruzi Ružici, kao i svim menadžerima, organizatorima koncerta, ljudima iz tehnike, divnoj publici... Godinama smo više vremena provodili s njima nego sa svojim članovima porodice - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike