Majka Tanje Savić ne želi da joj se ćerka uda za Muhameda: Pevačicin rođeni brat otkrio sve tajne iz Radinaca

18.09.2023

22:36

0

On kaže da su upoznali budućeg zeta

Majka Tanje Savić ne želi da joj se ćerka uda za Muhameda: Pevačicin rođeni brat otkrio sve tajne iz Radinaca
Tanja Savić i Muhamed Muki Bešić - Copyright Instagram screenshot / tanja_savic_private

Tanja Savić podigla je čitavu javnost na noge otkako je otkrila da je pronašla novu ljubav posle rastanka od supruga Dušana Jovančevića, a i njeni Radinci samo pričaju o tome.

Tanjin rođeni brat Tomica, istakao je kako je cela porodica upoznala budućeg zeta, te otkrio detalje veze.

Muki se normalno ponaša

- Zet je okej. Upoznao sam ga i sasvim mi je normalan. Kada je njegova vera u pitanju, to je nešto drugo. Kao čovek je okej. Dovodila ga je Tanja u Radinac. Mama i tata kažu da je okej čovek, okej izgleda. Normalno se ponaša. Teško je naći bračnog druga, a pogotovo kada je neko kao Tanja u svetu estrade. Njoj je puno teže, nego drugim ljudima - rekao je iskreno njen brat, pa dodao:

Instagram printscreen/tanja_savic_private
Tanja Savić sa dečkom Muhamedom

 

- Ako je ona srećna, to je to. Ne znam koliko su dugo zajedno, jer ne želim da slažem, ali su otprilike šest meseci u ljubavi. Često Tanja dođe kod nas, a ima stan u Smederevu. Međutim, konstanto je negde na putu zbog posla kojim se bavi. Deca su prihvatila Mukija, upoznali su ga... - poručio je Tanjin rođeni brat.

Ima sinove, ne treba da se uda

U međuvremenu se pojavila i pevačicina majka, Živana, koja je poručila da ne bi volela da se Tanja uda za Mukija.

- Sve je okej. Šta ona radi, to je njena stvar i njen život. Nije bitno koje je veriospovesti i šta je, bitno je da si danas čovek. Ne bih volela da se Tanja uda, ona ipak ima svoja dva zlatna sina. Nisam upoznala Mukija - nervozno ističe majka Živana, dok je Tanjin brat napomenuo da je cela porodica upoznala Mukija i da je dolazio kod njih u rodnu kuću u selu Radinac, pored Smedereva. Inače, Tanjin dečko je po zanimanju pilot. Muhamed je navodno zaprosio Savićevu na romantičnoj večeri u Egiptu, a verenici planiraju da se nakon Tanjinog razvoda od Dušana Jovančevića venčaju i presele zajedno za Ameriku, prenosili su domaći mediji.

Muki je rodom iz Bijeljine, a živeo je u Nemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pevačica ju je tek pre nekoliko dana potvrdila. Oglasila se na mrežama i zajedničkim fotografijama pokazala koliko je srećna.

Instagram screenshot / tanja_savic_private
Tanja Savić sa dečkom Muhamedom

 

- U nekom trenutku u životu neko će vas voleti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strpljiva osoba dobije najlepšu ljubavnu priču - navela je Tanja na Instagramu.

(Blic)

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike