Vojaž otkrio sa kojom pevačicom bi ušao u brak, otišao na kafu, a kojoj bi dao korpu: Daro, nemamo dodirnih tačaka!

17.09.2023

14:17

0

U pitanju je bila igra „3 pa 1"

Vojaž otkrio sa kojom pevačicom bi ušao u brak, otišao na kafu, a kojoj bi dao korpu: Daro, nemamo dodirnih tačaka!
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright M.P./ATAImages

Mihajlo Veruović Vojaž je odgovarajući na leksikonska pitanja otkrio neke detalje o privatnom životu koje je malo ko znao.

Između ostalog prisetio se svoje simpatije, progovorio o emotivnom životu, pa otkrio i sa kojom od pevačica bi ušao u brak, otišao na kafu ili joj ipak dao korpu, da mora da bira.

Na pitanje da li se seća prve simpatije, Vojaž je stidljivo odgovorio. 

M.M./ATAImages
Mihajlo Veruović Vojaž

- Sećam se, osnovna škola, četvrti razred. Ne smem da kažem ko je, jer ona to ne zna. 

U igri „3 pa 1", Vojaž je morao da izvlači papiriće sa imenima trenutno najpoznatijih pevačica na našoj javnoj sceni, te da izabere sa kojom od njih bi bio intiman, sa kojom bi ušao u brak ili joj dao - korpu!

- Pazite, ovako... Ovo je jedna delikatna situacija, jer ja imam devojku, tako da svaka devojka iz ove šoljice je „korpa”. Milica Pavlović, Amna, Mahrina... Amnu gotivim dosta, sa njom možeš šta hoćeš, tako da to je brak, zar ne? Ona je burazer. Milica Pavlović... Šta beše ono drugo? Vodim je na kafu, kad već ne može s*ks... (smeh) Mahrini onda korpa - priznao je Vojaž, a onda nastavio i da odgovara na drugi krug. 

- Tanju Savić mnogo volim, imam veliko poštovanje prema njoj, sa njom može sve. Ona je kraljica. Senida - kafa, i Dara Bubamara - nemam dodirnih tačaka sa njom. Daro, izvini - ispričao je Vojaž u emisiji „Lično sa”.

Podsetimo, Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući su će održati prvi solistički koncert, koji je najavljen za 6. oktobar u Hangaru Luke Beograd

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike