Prva fotografija dečka Tanje Savić sa njenom decom! Pevačica upoznala naslednike s novim izabranikom: Sve puca od emocija! (FOTO)

11.09.2023

16:45

0

Ispozirala je s najlepšim osmehom

Prva fotografija dečka Tanje Savić sa njenom decom! Pevačica upoznala naslednike s novim izabranikom: Sve puca od emocija! (FOTO)
Tanja Savić i Muhamed Muki Bešić - Copyright Instagram screenshot / tanja_savic_private

Posle romantičnog odmora u Egiptu, pevačica Tanja Savić vratila se za Srbiju - ali se od 11 godina mlađeg dečka Muhameda Mukija Bešića ne odvaja.

Šta više, sudeći po jednoj od trenutno najnovijih fotografija s njenog Instagrama, Muki i njeni sinovi iz prvog braka, Maksim i Đorđe, su se upoznali. Kada su odlučili i da ovekoveče ovaj zajednički trenutak, Tanja je ispozirala s najlepšim osmehom.

- Još jedan uspešan koncert u mom Smederevu. Ljubav se osećala u vazduhu. Volim vas. Hvala na svemu - pisala je Tanja, kojoj je društvo pravila i sestra.

Ipak, dečaci i Muki „ukrali" su svu pažnju, te pobrali brojne simpatije onlajn.

Tanja Savić sa decom i dečkom, Instagram screenshot / tanja_savic_private
 

Podsetimo, Bešić je pilot i u vezi je s pevačicom koja se još uvek nije i zvanično razvela od prethodnog izabranika, Dušana Jovančevića, s kojim je i dobila sinove.

- Jeste li ikad zastali i pomislili: „Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se" - istakla je bila Savićeva na pomenutoj društvenoj mreži, malo pošto se pročulo da je ponovo srećna u ljubavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike