Put Đorđa Đokovića do Saške Veselinov nimalo nije bio lak: Mnoge sam greške napravio, dok ona nije došla u moj život!

16.09.2023

19:55

0

Ne krije uzbuđenje što će zauvek biti baš sa ovom voditeljkom

Put Đorđa Đokovića do Saške Veselinov nimalo nije bio lak: Mnoge sam greške napravio, dok ona nije došla u moj život!
Đorđe Đoković - Copyright ATAImages/Bane T. Stojanović

Đorđe Đoković je govoreći o svojoj supruzi Saški Veselinov, te brojnim greškama i pričama koje ga prate, otvorio dušu za jedne medije pa istakao koliko se raduje što će baš sa ovom voditeljkom provesti svoj život. 

Put do nje mu nimalo nije bilo lak. Kako je objasnio, nije mu se iz raznih razloga dalo da pronađe svoju večnu ljubav, sve dok „sudbina nije umešala svoje prste i spojila baš njih dvoje". 

„Zahvalan sam..."

Saška Veselinov i Đorđe Đoković, Instagram printscreen/saskaveselinov
 

- Moje ime se vezivalo nekoliko puta za one ljude za koje to nisam želeo, za one koji pokušavaju da akonto mog imena i imena moje porodice naprave nešto od svojih života i prikažu se javnosti na potpuno pogrešan način. Na takve osobe i te situacije ne želim da trošim reči. Izuzetno sam zahvalan što sam u ovom jako površnom svetu uspeo da nađem Sašku koja mi je najbolji prijatelj, životni saputnik i neko sa kim sam prošao do sada sve najlepše trenutke u mom životu, a one teške uspeo da prebrodim zahvaljujući njenoj nesebičnoj ljubavi i pažnji - kaže Đoković, koji je brzo shvatio da je Saška ona prava za njega. 

- Znaš da si zaljubljen kada ne želiš da zaspiš, jer je java konačno bolja nego san. Ja sam, kao i mnogi, pravio puno grešaka u mojoj prošlosti. Zbog pozicije u kojoj jesam, bilo mi je jako teško da nađem osobu koja je sa mnom zbog mene, moje ličnosti, mojih dobrih i loših strana, a ne zbog mog prezimena i svega što ono nosi. U prošlosti nisam uspevao u tome i pravio sam greške u odabiru, a sve to da bi došla Saška u moj život... 

„Tako je život namestio!"

- Jednostavno, nije mi se dalo da nađem pravu i istinsku ljubav, zato što je nije bilo i zato što je život tako namestio da se nas dvoje spojimo i ulepšamo živote jedno drugom. Znam da me voli zbog onoga što jesam, što sam bio i što ću tek biti i uzbuđen sam što ću provesti svoj život sa njom - zaključio je Đorđe za „Hello".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike