Anđelki Prpić zasijali verenički prsten i burma: Glumica cveta posle venčanja (FOTO)

16.09.2023

20:50

0

Glumica nije skidala osmeh sa lica

Anđelki Prpić zasijali verenički prsten i burma: Glumica cveta posle venčanja (FOTO)
Anđelka Prpić i Marko Žugić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Anđelka Prpić izgovorila je sudbonosno „da” svom partneru Marku pre nedelju dana, o čemu je 24sedam prvi pisao. Tada su pripremili intimno svadbeno slavlje, a sada se glumica prvi put u javnosti pojavila sa burmom na ruci. 

Naime, ona je bila gošća na televiziji „Una" i to je ujedno bilo i njeno prvo javno oglašavanje posle venčanja. Anđelka je za ovo gostovanje obukla crveni sako i crnu majicu, a tokom esmisije nije skidala osmeh sa lica. Ono što nikako nije moglo da nam promakne jesu njen verenički prsten i burma koji su sijali na desnoj ruci.  

Iako se glumica nije oglašavala povodom venčanja i trudi se da svoj privatni život čuva u strogoj tajnosti, ona nije krila da je slavlja zapravo bilo, te je tokom razgovora otkrila u koliko časova su svi gosti bili pozvani. 
 
- Mi smo imali malo porodično slavlje pre neki dan i ja kažem: A što počinjemo tek u 17h, mogli smo u tri, a moj muž meni kaže: Pa, ljubavi ljudi rade do 15h. Ja kažem da moji prijatelji ne rade do tri, jer je naša profesija veoma kreativna - ispričala je Anđelka Stević Žugić u emisiji „Reaktor”. 

Podsetimo, Anđelka i Marko su napravili svadbeno slavlje u užem krugu prijatelja i porodice u jednom restoranu na zemunskoj pijaci. Iako se do sada u javnosti predstavljala po prezimenu bivšeg supruga, sada je ipak drugačije, ona je svom devojačkom prezimenu, dodala ono svog sadašnjeg emotivnog partnera

Par je pre četiri meseca dobio i ćerku kojoj su dali ime Čarna, a nedavno su i svoju ljubav krunisali brakom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike