Anđelka Prpić ima muke kao i svaka mama! Danas joj je važan dan: Preispitujem se gde grešim! (FOTO)

08.08.2023

12:18

0

Glumica je danas veoma ponosna

Anđelka Prpić ima muke kao i svaka mama! Danas joj je važan dan: Preispitujem se gde grešim! (FOTO)
Anđelka Prpić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anđelka Prpić pre tačno 11 godina dobila je sina Jakšu, te je danas čestitkom za njegov rođendan dala do znanja da ima muke kao i svaka mama.

Ona je na Instagramu objavila njegovu fotografiju, otkrivajući stavove o roditeljstvu u kom se trudi da bude najbolja što može.

- Jedanaest godina preispitivanja kakva sam majka, gde grešim i ima li popravnog i slutim da će ih tek biti. A onda odahnem jer znam da se najbolje, najzdravije i najlepše raste od ljubavi, jer tu sam velemajstor! Kao i svaka mama uostalom. Srećan mi moj najdivniji dan! Prvi u nizu - poručila je glumica, kojoj su stigle i čestitke javnim ličnosti na ovoj društvenoj mreži.

Instagram screenshot / andjelkap
Objava Anđelke Prpić

Prpićeva se pre nekoliko meseci porodila drugi put, te dobila ćerku Čarnu, čiju fotografiju još nije objavila. Ranije je govorila o svom sinu i njegovim glumačkim sposobnostima, ističući u svom stilu da je ponosna na njega. On je imao uloge u filmovima "Toma" i Bauk", pa se jednom prilikom osvrnula baš na to.

- Ja sam za Jakšu isključivo njegova mama, nikakva koleginica koja ima prostora tu da savetuje bilo šta. Moram da priznam da mu zavidim jer radi sa direktorom fotografije koji je radio filmove Nikite Mihalkov. Ja to do kraja svoje karijere neću uspeti, svesna sam - rekla je Anđelka.

Bonus video:


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike