Indira duboko razočarana u brak: Ne verujem da postoji čovek koji bi mogao da me vodi kroz život!

15.09.2023

19:20

0

Pevačica naglašava kako je srećno slobodna žena, ali uvek zaljubljena - u sebe

Indira duboko razočarana u brak: Ne verujem da postoji čovek koji bi mogao da me vodi kroz život!
Indira Aradinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Indira Aradinović osvrnula se na svoj brak, pa ispričala da je duboko razočarana, te da ne veruje da postoji čovek koji će je voditi kroz život. Takođe, dotakla se i svoje borbe za život koju je vodila posle operacije želuca, pa objasnila kako ju je, s ove tačke gledišta, sve to i te kako koštalo zdravlja.  

- Recept moje dobre linije je da sam se operisala pre tri godine, jedva preživela zarad lepote i dobrog izgleda, ali i zdravlja. Plaćam ceh, ima tu dosta stvari. Volim zdravo da se hranim kada imam priliku, a kada nemam, odem na brzu hranu i žderem - kazala je za jedne medije Indi, koja je iz događaja u događaj sve mršavija, a na pitanje da li bi se za potrebe kakvog projekta ošišala poput sestre Edite, odgovara:

„Treba se igrati!"

 

 

- Zašto da ne? Treba se igrati, sve je to deo šou-biza. Ja sam jedna od onih koja se prva poigrala i otišla u vatreno crveno pa sad u crnu - ističe ona, pa otkriva i u kakvim je sada odnosima sa Editom, posle javne tuče o kojoj se dosta pričalo i pisalo.

- U odličnim smo odnosima - jasna je bila ona.

Potom, dotakla se i svog ljubavnog statusa.

- Srećno slobodna. Uvek sam zaljubljena, ali u sebe. Nekada budem i nesrećno zaljubljena u sebe pa kažem: „Digni se, šta ti je". Nisam idealna, nisam savršena, ali da volim sebe, volim, jer ko ne voli ne može da voli ni druge. Posle svega što sam prošla u životu, ne znam ko može da me fascinira - rekla je za medije Indi, kojoj je prethodno posle samo četiri meseca idile „pukao" brak sa biznismenom koji živi u Danskoj.

Tada, veoma se razočarala.

 

 

- Meni je brak jedno veliko razočaranje, moj prvi brak. To ne znači da je neuspešno zauvek, ali trenutno nisam u fazonu da verujem da postoji čovek koji bi mogao da me vodi kroz život - poručila je Aradinovićeva.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike