Kaća Grujić kupila mužu poklon vredan 40.000 evra! Ovo je odavno pikirao, a evo što sam sebi nije ispunio tu želju - pa je pevačica uskočila

14.09.2023

16:50

0

Nije žalila para

Kaća Grujić kupila mužu poklon vredan 40.000 evra! Ovo je odavno pikirao, a evo što sam sebi nije ispunio tu želju - pa je pevačica uskočila
Katarina Grujić i Marko Gobeljić - Copyright ATAImages/M. M.

Pevačica Katarina Grujić kupila je suprugu, fudbaleru Marku Gobeljiću, „roleks" od 40.000 evra za 31. rođendan. Model koji je dobio mu se, inače, odavno bio dopao, međutim - bilo mu je žao da za isti da toliki novac.

Ipak, kako je svoju izabranicu često znao da iznenadi kakvom skupocenošću, ona je navodno rešila na ovaj način da se revanšira. I te kako ga je lepo iznenadila i ovu mu je želju drage volje ispunila.

- Marko ima nekoliko ručnih satova ovog brenda, a svojevremeno je i Kaći kupio "roleks" za godišnjicu veze. Međutim, ovaj mu se odavno svideo, ali mu je bilo žao da daje 40.000 evra za njega. Umesto sebi, kupovao je Kaći skupoceni nakit marke "kartier", a za nekoliko narukvica i minđuša dao je i više nego što košta ovaj sat. Zato je Kaća sada odlučila da mu se revanšira i pokloni baš ono što je on želeo oduvek - kazao je „Informeru" izvor blizak paru, dodajući kako je pevačica tajno izdvajala novac od nastupa i bakšiša, ne bi li joj plan na kraju uspeo.

Gobeljić, navodi se dalje, ništa nije bio ni posumnjao.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić, ATAImages/G. G.
 

- Marko i Kaća imaju zajednički račun i isti novčanik. Nikada nisu imali „njegove" i „njene pare", pa joj nimalo nije bilo lako da „ušteka" od njega toliki novac, a da on ne provali. Mesecima je trajala njena tajna akcija, uključujući i čekanje da joj poručeni sat stigne na adresu - objasnio je insajder, pa nastavio o tome koliko je fudbaler io zatečen ugledavši svoju suprugu na aerodromu u Atini, a tek i kad mu je uručila zelenu kutijicu poznatog brenda.

- Gobeljić se nedavno preselio u Grčku, gde je potpisao novi poslovni angažman za fudbalski klub Kifisija. Njegova nova adresa stanovanja je Atina, a Kaća je odlučila da ga iznenadi u ponoć i da sa njim proslavi njegov rođendan. On nije znao šta ona planira, a kada mu se javila s aerodroma i rekla da dođe po nju, bio je u šoku - dodao je on.

Pevačica je ovu priču za pomenute medije potvrdila rečima:

- Nisam mogla ni da zamislim scenario u kojem Marko i ja za njegov najradosniji dan nismo zajedno. Što se poklona tiče, ne bih pričala o tome šta sam kupila i koliko sam to platila, jer je neumesno...

Katarina Grujić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nama nikada nije bilo važno šta koliko košta, već da osluškujemo i ispunjavamo želje jedno drugom - naglasila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike