U postporođajnoj depresiji, najbitnija je podrška porodice! Katarina Grujić: Znala sam šta me čeka...

25.08.2022

19:31

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se lako prilagodila na sve što trudnoća a i prinova nose sa sobom

U postporođajnoj depresiji, najbitnija je podrška porodice! Katarina Grujić: Znala sam šta me čeka...
anastasija_rodjendan_25052022_0148 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Katarina Grujić porodila se pre desetak meseci, a svakog dana sve više uživa u vremenu provedenom sa ćerkicom Katjom. Kako kaže na novi segment života se brzo navikla, s obzirom da je dosta zrela kao i da je bila spremna na sve što trudnoća i prinova nose sa sobom.

Pevačica je u emisiji "Premijera" takođe istakla i da joj je pored silnih obaveza, ovo leto bilo jedno od najlepših.

- Uspela sam da spojim posao i privatni život i da se lepo organizujem da mi ne padne teško stvarno, i mislim da mi je ovo najlepše leto do sad. Naravno, falio nam je Marko, on je zbog svojih poslovnih obaveza ostao u Beogradu mesec dana i bili smo razdvojeni, nedostajao nam je mnogo, kao i mi njemu. Ali mladi smo, zdravi, pravi, on ima svoj posao, ja svoj, kad je imao dva dana slobodno pridružio nam se, prvim letom je doleteo, tako da smo ta dva dana iskoristili - rekla je pevačica u pomenutoj emisiji i spomenula supruga Marka Gobeljića.

ATAImages/ M.M.
Katarina Grujić

 

Pre nego što se ostvarila u ulozi majke, Katarina je slobodno vreme između nastupa koristila za odmor, dok ga sada provodi sa naslednicom.

- Kada sam ostala trudna, ja sam bila spremna na to, vrlo sam dobro znala kakva ozbiljnost i kakva uloga me čeka u životu. Imala sam podršku supruga, porodice, a i ja za svoje godine mnogo ozbiljnije i trezvenije razmišljam, vidim i po mojoj generaciji, kao da je moje razmišljanje osobe od 40 godina, a oni su u tridesetim. Znala sam šta me čeka, ali ja sam to želela, tako da nisam imala neki problem, znam da dosta žena upadne u postporođajnu depresiju i žao mi je zbog toga. Ali najvažnija je tada podrška vaših najbližih - istakla je Kaća.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike