Paparaco! Sasvim običan dan za Slobu Radanovića: Sportski obučen, ali u besnoj limuzini (FOTO)

13.09.2023

20:51

1

Par nije skidao osmeh sa lica

Paparaco! Sasvim običan dan za Slobu Radanovića: Sportski obučen, ali u besnoj limuzini (FOTO)
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena su se nakon letovanja na egzotičnoj destinaciji vratili u srpsku prestonicu, a ekipa 24sedam ih je usnimila na beogradskim ulicama u Zemunu potpuno ležernom izdanju bez dece. 

Naime, Slobu smo uslikali u sportskom izdanju sa kesama u rukama, te možemo pretpostaviti da su on i njegova supruga bili u nabavci, koja je po svemu sudeći bila uspešna, budući da par nije skidao osmeh sa lica.

Ipak, ne možemo a da ne spomenemo limuzinu koju je Radanović vozio, a u pitanju je novi džip marke BMW čija cena se kreće i do nekoliko desetina hiljada evra. Kako je poznato, Sloba je ranije na brojna prestonička dešavanja dolazio u drugim vozilima, te je po svemu sudeći, ovo nova mašina u njegovom vlasništvu. 

Pevač je nosio majicu i šorts crne boje, te je kesu užurbano stavio u automobil, a onda su on i njegova supruga Jelena uputili dalje. 

Podsetimo, Sloba i Jelena su na letovanju doživeli veliki stres kada su saznali da je Radanovićevu taštu opljačkao nepoznati napadač, a o svemu je izveštavao pratioce na Instagramu. 

Posle nekoliko sati potrage za pljačkašem, policija je uhapsila počinioca i pravda je naposletku, zadovoljena. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike