Italijani suprugu Kanjea Vesta prijavili policiji: Posle drame sa golom zadnjicom, Bjanka pokazala bradavice! (FOTO)

13.09.2023

12:35

0

Italijani ne mogu da im stanu na put

Italijani suprugu Kanjea Vesta prijavili policiji: Posle drame sa golom zadnjicom, Bjanka pokazala bradavice! (FOTO)
Kanje Vest i Bjanka Čensori - Copyright Profimedia

Reper Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Čensori izazvali su brojne skandale tokom svog boravka u Italiji, ali tome još nema kraja. Osim što su dobili doživotnu zabranu vožnje brodom jer je Kanje pokazao golu zadnjicu, Italijani su Bjanku prijavili policiji zbog oskudnih izdanja u kojima se pojavljivala u javnosti.

Paparaci su sada snimili par kako izlazi iz hotela u Firenci, gde su proveli vreme u šopingu, a Bjankino izdanje ponovo je bilo glavna tema. U društvu Vesta, koji se ponovo pojavio s glavom zavijenom u crno, ona je prošetala u kratkom šorcu i providnom trakom u boji kože kojom je jedva prekrila grudi, te pokazala bradavice.

Pažnju je privukla i prozirnim štiklama koje su se zamaglile i delovale kao da su joj premale jer, bar prema fotografijama, nije imala dovoljno mesta za prste.

Inače, prema italijanskom Ustavnom sudu, Kanjeovoj supruzi zbog razgolićenih izdanja preti kazna u iznosu od 5.000 do 10.000 evra. Ako su u njenoj blizini bili maloletnici, može dobiti zatvorsku kaznu od četiri meseca do četiri godine. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike