Protiv Kanjea Vesta policija pokrenula istragu: Sledi mu ogromna novčana kazna!

06.09.2023

10:35

0

Vlasti su ogorčene na bračni par

Protiv Kanjea Vesta policija pokrenula istragu: Sledi mu ogromna novčana kazna!
Kanje Vest i Bjanka Čensori - Copyright Profimedia

Skandal u Veneciji i gola zadnjica Kanjea Vesta još nije zaboravljen, već dobija šire razmere.

Nakon što je reperu i njegovoj supruzi Bjanci Čensore kompanija čiji su čamac iznajmili doživotno zabranila da se voze brodom, sada je i policija pokrenula istragu protiv para.

Razlog za to je neprimereno ponašanje i izdanje kojim su paradirali kroz Veneciju, te se sada oglasila i službenica italijanske policije.

- Bez imalo sumnje, ono što smo videli kod para je nedostatak poštovanja prema Veneciji, koja je najčarobniji grad na svetu - smatra savetnica za javnu sigurnost Elizabeta Pesce.

Profimedia
Kanje Vest sa golom zadnjicom u Veneciji

- Postoje standardi pristojnosti i ponašanja na javnom mestu kojih se moraju pridržavati i turisti i lokalno stanovništvo, a svako kršenje se strogo kažnjava - rekli su iz policije za DailyMail.

I fotograf mora da svedoči

Oni su se osvrnuli upravo na fotografije koje su običle ceo svet, te su dodali da su uspeli da pronađu i vozača broda koji će, takođe, dati iskaz. Međutim, istraživanju tu nije kraj, pa je policija u Veneciji kontaktirala i fotografa koji će im morati da preda sve materijale kao dokaz.

Profimedia
Bjanka Čensore i Kanje Vest

- Primili smo pritužbe od ljudi koji su tome svedočili. Prekršaj koji se istražuje protivi se pristojnosti na javnom mestu i kažnjava se administrativnom kaznom. Ako lokalni tužilac odluči da podigne optužnicu, obavestićemo ih putem ambasade - dodali su.

Dobili nekoliko kazni

Bračni par već dugo izaziva negativne komentare svetske javnosti zbog ponašanja u Italiji, pa su ih vlasti u Veneciji već više puta kaznili. Reč je o merama zbog piknika na otvorenom do kupanja u kanalima. Izvor blizak gradonačelniku Venecije, Luiđiju Brugnaru, kritikovao ih je zbog "spektakla" koji su izazvali i nada se da će im tužilac izreći novčanu kaznu, što će ih podstaknuti na razmišljanje o svome ponašanju ukoliko se ikad vrate u Veneciju.

Inače, kazne za navedeno kršenje pristojnosti na javnom mestu, što uključuje odevanje i ponašanje, iznose od pet do 10.000 dolara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike