Dejan Jelača za 24sedam: Išao sam sa Hajdi Klum na večeru u tri ujutru!

01.11.2020

10:15 >> 13:44

0

Glumac je imao prošle nedelje u Njujorku premijeru filma U tami, a za naš portal otkrio je sve o poznanstvu sa holivudskom lepoticom

Dejan Jelača za 24sedam: Išao sam sa Hajdi Klum na večeru u tri ujutru!
Copyright Hajdi Klum i Dejan Jelaca Foto: Privatna arhiva/ Dejan Jelača

Dejan Jelača, srpski glumac koji je nastavio da razvija karijeru u Holivudu, završio je snimanje filma “In the Dark” (U tami), gde je imao jednu od glavnih uloga.

Film je premijerno predstavljen u Americi prošle nedelje, pa će uskoro moći da napravi pauzu i dođe u Srbiju, a zatim ga očekuje nastavak snimanja na filmu “It comes bearing gifts” (Dolazak sa poklonima), gde će imati surovu ulogu serijskog ubice. U razgovoru za 24sedam, Jelača je otkrio i onu drugu stranu života u Njujorku, a to je druženje sa poznatim holivudskim glumcima.

Ove godine, doduše, zbog situacije sa koronavirusom nije imao priliku da ponovo prisustvuje čuvenim zabavama za Noć veštica, koje organizuje njegova prijateljica Hajdi Klum, ali smo svakako pričali o njihovom dugogodišnjem poznanstvu. Za naš portal, Dejan je ispričao kakva je Hajdi privatno.

Iz filma “U tami” Foto: Dejan Jelača

– Hajdi i ja se poznajemo već dugo, upoznali smo se 2007. godine, kada smo radili zajedno na jednoj kampanji. Često sam bio na njenim žurkama za Noć veštica, pa sam bio jedno vreme i u tom timu. Ona je jedne godine, recimo, bila leptir, a ja sam bio osa. Naše druženje je počelo od tada, jako smo dobri. Ona je super osoba, zato i jeste velika zvezda jer je prirodna i opuštena, jednostavna, nema barjeru oko sebe kao da je velika zvezda. Zato je ljudi toliko vole. Kad god smo zajedno, uvek stane i hoće sa svima da se slika i popriča. Ima harizmu i dobru komunikaciju s ljudima, zato i traje. Imala je dugo svoju emisiju, sad ima još jednu koju radi. Upoznao sam i njenog bivšeg muža, s kojim sam se, takođe, družio jedno vreme – dočarao je Jelača prirordnost svoje drugarice i koleginice, a zatim otkrio gde se trenutno nalazi Klumova.

 

– Ove godine zbog koronavirusa nije bila žurka koju organizuje za Noć veštica. Hajdi je trenutno u Berlinu sa familijom – poručio je glumac, a zatim se prisetio jedne žurke na kojoj su bili.

– Ona je veoma opuštena. Jedne godine smo bili zajedno na žurki “Viktorija Sikret”, dobro smo se proveli, a posle smo produžili u tri ujutru da večeramo. Tražili smo hamburgere po celom Los Anđelesu! Međutim, ne verujem da ćemo zajedno raditi na nekom filmu, jer nju gluma ne zanima nešto mnogo. Ona je sada više u biznisu. Ima novu emisiju na Amazon prime, “Making the Cut”, završila je prvu sezonu i sledeće godine snima novu – ispričao je Dejan. Kao svestrana osoba, Hajdi mu je davala savete na početku američke karijere, koji su mu, kaže, bili dragoceni.

– Mnogo mi je saveta dala što se tiče posla, karijere, ali i one koji se tiču komunikacije sa medijima u Americi, dokle treba ići – ističe on.

Klumova i Dejan imaju još neke sličnosti, jer i on vodi emisiju “30 minuta”. Tokom godina rada glumac je ugostio bezbroj glumaca i pevača, a po povratku u Srbiju, nastavlja sa snimanjem 12. sezone. Kada se vrati u Njujork, očekuje ga još posla.

– Film “U tami” je psihološka drama koja na kompleksan način govori o vezi između oca i ćerke. Ova uloga mi je bila veliki izazov, ne samo zato što je potpuno drugačija od mene, već i zato što se još nisam ostvario kao roditelj. Proces stvaranja mi je bio dragocen. Nedavno sam počeo sa probama i snimanjem za film “Dolazak sa poklonima”. To je kriminalistički film sa elementima horora, snimanje se dešava u Njujorku i moram priznati da nam je veoma zabavno na setu.

Pročitajte još:

Hajdi Klum se srušila usred snimanja: Hitno su je odveli u bolnicu!

Džordž Kluni iskreno o problemima u Holivudu

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike