Kraljica kostima za Noć veštica „hvata zalet"! I ove godine će se oko Hajdi podići najveća prašina: Ne mogu da spavam od uzbuđenja!

12.09.2023 | 07:45

Autor: Milica Gudžulić

Klumova je protekle bila crv, a i posle drugog njenog prerušavanja za ovaj praznik - jasno je da „ne pita šta košta"

Copyright Profimedia

Hajdi Klum je, čini se, već spremna kao zapeta puška za ovogodišnju Noć veštica. Kraljica kostima za „Helovin" ovu titulu nikako ne nosi bez veze - do sada je bila zombi, vanzemaljac, Fiona iz „Šreka", Džesika Rebit, vampir, starija, pa i klonirana verzija sebe... Protekle godine bila je i crv.

Iz tog razloga, ni ove godine ne želi da razočara, a od uzbuđenja je već imala i nekoliko neprospavanih noći. Već zna u šta će se prerušiti i tvrdi da će biti „ekstra", ali ćuti o tom detalju - s jasnom namerom da sve raspameti. POGLEDAJ GALERIJU

- Biće baš, baš ekstra. Nekoliko noći sam već prebdela. Pa, znate mene. Volim to, priznajem. I osećam da će sve proći sjajno - prokomentarisala je za „Daily mail", dok je njen tim, kako objašnjava, u istom čudu kao kad im je saopštila da želi da postane veliki crv.

- Ma, uvek su svi oko mene u fazonu: „Smisli nešto drugo, ovo je ozbiljno ludilo. Crv? To nije normalno - prepričala je manekenka, koju je kao takvu suprug Tom Kaulic pratio pod maskom pecaroša.

- Kao i obično, do poslednjeg trenutka neću znati kako će sve u stvari da izgleda, ali svakako ne želim da razočaram fanove - naglasila je ona, najavljujući još jedan veliki šou za 31. oktobar.

Jedino što se sada zna, a vezano je za njen novi kostim, je da njena porodica u istom neće učestvovati.

Hajdi Klum, Profimedia
 

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam