Rada rešena da „stane na ludi kamen": Na koga prvog naletim, udajem se odmah, neću više da gubim vreme i godine na zabavljanja!

10.09.2023

21:40

0

Prelazi, kaže, na ozbiljne stvari

Rada rešena da „stane na ludi kamen": Na koga prvog naletim, udajem se odmah, neću više da gubim vreme i godine na zabavljanja!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Rada Manojlović odlučila je da više ne čeka na vreme kad će da se uda - veruje da će joj se svadba desiti onda kada joj se najmanje bude nadala. Do sada, smatra, muškarci s njom „nisu izdržali zbog njenog karaktera", ali dosta joj je dugih veza.

Kako je naglasila, sada prelazi na ozbiljne stvari, jer više ne bi da gubi vreme.

- Muškarci nisu izdržali sa mnom. Na početku su sve podnosili lako, jer su znali sa kim ulaze u vezu, imali su predstavu o meni u medijima. Međutim, kad prođe određeno vreme, teško su muškarci podnosili moj karakter. Moram da priznam i da je meni nekad teško samoj sa sobom. Previše sam svoja i to smeta muškarcima - kazala je ona za jedne medije, pa nastavila:

„Ne želim da više godinama budem u vezi!"

 

 

- Ne da mi se da stanem na ludi kamen. To će se dogoditi kada se najmanje budem nadala. Na koga prvog naletim, udajem se odmah, bez veze. Ne želim da više godinama budem u vezi. Nije me koštalo to što sam bila u dugim vezama, sve je to bilo jedno iskustvo. Sve to ima svoje, jer je očigledno da ni ja nisam bila spremna za nešto veće. Neću više da gubim vreme i godine na zabavljanja. Prelazim samo na ozbiljne stvari - jasna je Manojlovićeva.

Podsetimo, Rada je pre veze s kolegom Harisom Berkovićem bila sa još jednim pevačem, Milanom Stankovićem. Izvesno vreme, takođe, provela je i u ljubavi s Momirom Gajićem, napominje domaća štampa. Od raskida s Harisom, pak, samuje, ali očito, od udaje nikako ne odustaje.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike