Jadranki Barjaktarović zabranjen ulazak i u Bosnu: Pevačica se bez ijedne reči i pitanja vratila kući!

22.08.2021

20:23 >> 06:06

0

S granice je otišla nazad posle izvesnog vremena, koliko je trajala provera od strane službenih lica. Sve što joj je rečeno bilo je - da ne može dalje

Jadranki Barjaktarović zabranjen ulazak i u Bosnu: Pevačica se bez ijedne reči i pitanja vratila kući!
Copyright Jadranka Barjaktarović ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jadranka Barjaktarović prošlog vikenda nije mogla da održi nastup u jednom klubu kod Mostara, jer su je vratili sa granice i saopštili joj, jednostavno, da ne može da uđe na teritoriju susedne države. Prema daljem pisanju domaćih medija, ona se tada bila vrlo neprijatno iznenadila, ali nije pravila dramu već se sa svojom menadžerkom odmah vratila nazad. Pozvale ljude iz kluba u kom je trebalo da nastupi i rekle im da su vraćene sa granice, ali da im niko nije objasnio zbog čega.

U razgovoru su pomenule to da su provere službenih lica trajale dugo, da je policajac nekoliko puta odlazio unutra i vraćao se, da bi na kraju samo izustio kako „gospođa Barjaktarović ne može da uđe na našu teritoriju” i vratio im dokumenta.

Pročitajte još:

Ne može ni u Evropu?

Jadranka, priča zatim dobro upućeni, veruje da joj je zabranjeno da uđe u Bosnu verovovatno iz istog razloga kao kada je Srbija u pitanju, odnosno zbog širenja govora mržnje, piše „Kurir”. Ono što je zanimljivo jeste da se pevačicina menadžerka ljudima iz Mostara požalila na to da Jadranki stalno otkazuju nastupe van Crne Gore i da se to skoro desilo i sa jednim klubom iz Švajcarske. Navodno, oni su joj zakazali tezgu ali nekoliko dana pre toga javili su da nema interesovanja publike i da nastup neće biti održan. Pevačica, otkako se desio skandal kad je u Podgorici pevala stihove „ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije” nije imala nijedno gostovanja van Crne Gore, već isključivo peva u svojoj domovini i na privatnim slavljima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike