Troj Sivan odgovorio na žestoke optužbe vezane za njegov spot za hit „Rush": Tek sad shvatam problem!

09.09.2023

23:20

0

Nije mogao, a da se ne oglasi

Troj Sivan odgovorio na žestoke optužbe vezane za njegov spot za hit „Rush": Tek sad shvatam problem!
Troj Sivan - Copyright Profimedia

Pevač Troj Sivan oglasio se u jeku drame oko spota za njegovu pesmu „Rush", koja je brzo po objavljivanju postala veliki hit. Naime, manjak raznolikosti pojedincima je i te kako zapao za oko.

Pored izvesnog broja fanova i pojedini kritičari istakli su kako smatraju da je video snimljen sa „isključivo mršavijim i uglavnom muškarcima bele puti". Prema Sivanovim rečima, međutim, niko tome nije davao toliko na značaju, ali sada kada mu je to predočeno - shavata zašto bi moglo da zasmeta.  

- Definitivno vas čujem, razumem, ali da budem iskren, nismo toliko razmišljali o tome. Nikad niko nije rekao da mu za snimanje treba određeni tip čoveka. Jednostavno smo snimili „priču" - objašnjavao je on u jednom intervjuu za „Billboard", pa dodao:

- Bukvalno, nikakve rasprave nije bilo.

Zatim, dotakao se oštrih komentara koji svakako vređaju mršaviji narod. Sa takvima je i pre „Rush-a" imao iskustva, pa je iskoristio priliku da i na njih eventzualno stavi tačku.

- Neki ovde spominju manjak raznolikosti, pa u istoj rečenici poručuju: „Budalo, jedi nešto". To me je prilično zateklo, jer sam prošao kroz period kada mi je to baš uticalo na samopouzdanje. Ružno je pričati tako o drugima - izjavio je on.

Bio je i mršaviji, a evo zašto!

Troj Sivan, Profimedia
 

Troj Sivan, inače, pati od blažeg oblika Marfanovog sindroma.

Oboleli su, obično, mršavi i visoki, te imaju i prilično duge ekstremitete, skoliozu, deformitet grudnog koša, kukova, ravna stopala, a povećanu pokretljivost zglobova... Pevač nikada nije ćutao na osude okoline, ali mu svakako nije ni prijalo što ga „prozivaju jer je mršav".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike