Mina se povlači sa malih ekrana! Odlučila da odmah ode na trudničko, a Ognjen je bez reči podržao

05.09.2023

12:12

0

Buduća mama želi samo da uživa do dolaska bebe

Mina se povlači sa malih ekrana! Odlučila da odmah ode na trudničko, a Ognjen je bez reči podržao
Mina Naumović - Copyright Instagram printscreen/ callmenaumi

Voditelj Ognejn Amidžić i njegova devojka Mina Naumović očekuju prinovu, a mlada voditeljka odlučila je da se povuče sa medijske scene.

Ognjenova partnerka odlučila je odmah po saznanju da ode na trudničko bolovanje.

Još nije poznato da li će i ko Minu zameniti u emisiji "Amidži šou", ali je izvor otkrio da je par već doneo odluku o njenom povlačenju.

Instagram printscreen/ callmenaumi
Ognjen Amidžić i Mina Naumović

 

- Mina i Ognjen su presrećni zbog vesti da će dobiti bebu. Ona je odmah rešila da će napraviti pauzu iako izuzetno voli svoj voditeljski posao. Trudnoća joj je na prvom mestu, želi maksimalno da uživa i da se posveti danima koji je čekaju. Ognjen poštuje njenu odluku, složio se s njom jer je u svemu od prvog dana podržava - istakao je izvor za Kurir.

Podsetimo, par je dolazak bebe krio od javnosti, a za vest su saznali pre mesec dana. Ognjen se kratko oglasio o prinovi koju očekuju, dok je pre nekoliko dana rekao da priželjkuje da dobije devojčicu.

- Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju - rekao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike