Kim Kardašijan opsednuta Bijonse: Konačno otkriveno zašto je pevačica godinama ignoriše!

05.09.2023

07:30

0

Svojevremeno ju je odbila i da joj dođe na svadbu

Kim Kardašijan opsednuta Bijonse: Konačno otkriveno zašto je pevačica godinama ignoriše!
Bijonse i Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Bijonse je svetska zvezda sa brojnim nagradama i milionskim fanovima, ali Kim Kardašijan može se računati kao njen najveći fan.

Ipak, slavna pevačica nemari za starletu i to je mnogo puta pokazala, a izvori za strane medije ispričali su da je Kim govoto opsednuta Bijonse. Kardašijanova je tako nekoliko puta navodno pokušala da sklopi i prijateljstvo s njom, ali joj nije pošlo za rukom.Kako i sama voli da je u centru pažnje, izvori se čude njenom "nerazumnom fascinacijom Bijonse", a navode da to traje godinama. Međutim, pevačica ignoriše Kim.

Žene porodice Kardašijan - Džener, poznate su po tome da su opsednute same sobom, te njihov svet počinje i završava s njima. Međutim, najpoznatija Kardašijanka i modna ikona Kim, prema novodima bliskih izvora, neprestano na Guglu pretražuje Bijonse.

Insajder je otkrio za Life&Style da starleta oseća potrebu da se utrkuje sa Bijonse.

Profimedia
Kim Kardašijan

 

- Kim Kardašijan neprestano pretražuje ime Bijonse na Guglu, više puta dnevno, jer je opsednuta praćenjem konkurencije. Mora da zna sve o Bijonse, da bi se zatim se takmičila s njom u svemu što radi - zaključuje izvor.

Ne krije opsednutost

Fascinacija Kardašijanove dobitnicom čak 32 Gemija nije tajna. Ona čak upoređuje broj lajkova i pratilaca na svojim fotografijama i objavama s pop ikonom. Prema rečima insajdera, muzička diva nikada nije volela kontroverznu porodicu, pa ni Kim. Preferira održavanje pristojne udaljenosti od njih jer mrzi da razgovara o svom privatnom životu pred medijima, a najvažnije za  porodice Kardašijan - Džener leži upravo u medijima i reflektorima.

Izvor je otkrio za Page Six zašto Bijonse nikada nije marila za starletu.

Profimedia
Bijonse

- Bijonse nikada nije volela Kim. Većinom je podnosi zbog zajedničkih prijatelja poput Dženifer Lopez. Uvek je pomalo hladna prema Kim. Poslednji put kad su se družile, čim je Bijonse mogla da napustiti razgovor, otišla je.

Nije došla na venčanje

Poznato već i da je Bijonse, iako u to vreme u odličnim odnosima sa Kanje Vestom, nije želela da dođe na njihovo venčanje. Kim je pozvala američku zvezdu da bude njena deveruša, ali je ova odmah odbila taj poziv. Mediji su tada prenosili da razlog leži u tome što bi Kim odmah medijski iskoristila njeno prisustvo, tačnije smatrala je da je starleta koristi da bi privukla pažnju.

Profimedia
Kanje Vest i Kim Kardašijan

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike