Sanja Kužet se sa 23 godine oprobala kao glumica

02.09.2023

20:11

0

Sanja Kužet se sa 23 godine oprobala kao glumica
Sanja Kužet - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Kužet jedna je od najomiljenijih TV lica, godinama je znamo kao voditeljku „Zvezda Granda”, a ipak, a pre nego što je ušla u svet novinarstva, Sanja se obrobala i u sferi glume.

Naime, voditeljka je pre skoro dve decenije pojavljivala na filmskom platnu i to u dva domaća filma „Šejtanov ratnik” i „Doba nevinosti”, a u oba ostvarenja je nosila isto ime - njen lik se zvao Senka. 

Šejtanov ratnik je emitovan 2006. godine, a tada je voditeljka imala 23 godine. Tumačila je lik lepotice, nove devojke u školi, koja je osvojila srca mnogih školskih drugara. Tada je delila kadar sa popularnim glumcem Radovanom Vujovićem sa kojim je imala i emotivne scene. 

Vujoviću je tada poverena jedna od glavnih uloga u filmu, a njegov lik spasio je lepu Senku iz kandži zla.

Podsetimo, Sanja je osim voditeljstva uplovila i u preduzetničke vode, kada je lansirana i svoju liniju ceđenih detoks sokova.

Njena voditeljska karijera je takoreći počela zahvaljući kolegi Ognjenu Amidžiću. 

- Kada sam prvi put kao gost kročila u tvoj studio, bile su na Autokomandi iskopane sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su mi drage kolege samo okačile bubicu i rekle: „Je l možeš ti samo da zameniš Ognjena?”, ja kažem: „Ali, ja sam gost”, kažu oni meni: „Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on”. Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera - ispričala je svojevremeno Sanja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike