Spojila lepo i korisno: Sanja Kužet postala preduzetnica (FOTO)

01.06.2022

16:16

0

Ovo je tajna njenog dobrog izgleda

Spojila lepo i korisno: Sanja Kužet postala preduzetnica (FOTO)
sanja_kuzet_01062022_0130 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Sanja Kužet važi za jednu od najzgodnijih dama na javnoj sceni, a uvek su je pitali koja je tajna njenog izgleda. Ona je, naime, rešila da uplovi u novi biznis i pokrenula liniju hladno ceđenih sokova za detoks.

Da je ponosna na ovaj proizvod govori i činjenica da ih ih sama koristi, te da i uz njihovu pomoć održava dobar izgled. Ona je u jednom prestoničkom hotelu napravila promociju, a podržale su je brojne poznate ličnosti.

Ceca Ražnatović, Viki Miljković, Ana Bekuta, Suzana Jovanović, Aleksandar Milić Mili samo su neki od naših zvezda koje su podržale voditeljku.

Najveću pažnju privukao je odnos Cece i Milija, koji su praktično bili jedno pored drugog sve vreme, ali gotovo da reč nisu progovorili, što je zabeležila ekipa 24sedam.

24sedam/Danica Božović
 

Pevačica je sve vreme razgovarala sa Đorđem Davidom, a Miliju je okrenula leđa. To nije ni čudno, s obzirom da su u "Zvezdama Granda" otkrili da su na sudu. 

Takođe, zanimljivo je i da su poznate dame odlučile da budu u opuštenijoj varijanti, te jaka šminka nije dolazila u obzir, kao ni štikle. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike