Lazić dan posle svadbe završio u policiji: Kršenje zakona moglo bi i te kako da ga košta! (FOTO)

31.08.2023

14:45

0

Nadležni su ga odveli u stanicu našavši ga pred restoranom gde je organizovao gala veselje

Lazić dan posle svadbe završio u policiji: Kršenje zakona moglo bi i te kako da ga košta! (FOTO)
Darko Lazić - Copyright ATAImages/ A.A.

Darko Lazić već dan posle svadbe navodno je završio u policiji zbog, prema nezvaničnim saznanjima „Kurira", vožnje bez vozačke dozvole. Nadležni su ga bili pronašli ispred restorana gde je organizovano gala slavlje, pa odveli u stanicu pošto je, prema daljim napisima pomenutih medija, najpre bez dozvole otišao iz Brestača do Ugrinovaca po mladu, Katarinu, a onda nazad do svečane sale u Pećincima.

Pevač je viđen kako razgovara s policijom; zvao je najpre nekoga telefonom i vikao, a potom je otišao u stanicu, gde je već navodno i dao izjavu povodom pomenute vožnje.

Kako su mediji prenosili detalje njegovog veselja, policiji očito nije moglo da promakne da je pevač seo za volan „lamborginija" i vozio.

Podsetimo, Laziću je danas izrečena kazna zbog izazivanja saobraćajne nesreće pre nekoliko dana. Kažnjen je sa 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom. Darko je, naime, prošle srede bio za volanom „BMW" iako ima zabranu vožnje do februra naredne godine, a policajcima na uviđaju dao je češku vozačku dozvolu jer mu je srpska oduzeta. On je naleteo na kombi i tom prilikom je napravljena samo manja materijalna šteta. Povređenih nije bilo.

Dozvola mu je oduzeta zbog velikog broja kaznenih poena, a ima zabranu vožnje do februara 2024. godine, zaključuju pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike