Teodora nema vremena za bratanicu: Pevačicin brat i snaja otkrili šta se skriva iza zatvorenih vrata njihovog doma

29.08.2023

22:46

0

Ovo je prvi put da su se oglasili van društvenih mreža

Teodora nema vremena za bratanicu: Pevačicin brat i snaja otkrili šta se skriva iza zatvorenih vrata njihovog doma
Teodora Džehverović sa bratom i snajkom - Copyright Instagram printscreen/nobasiccouple

Snajka pevačice Teodore Džehverović, influenserka Adriana Džehverović, nedavno se porodila i na svet donela ćerkicu, kojoj su ona i njen muž Sava Džehverović dali ime Dorotea.

Oni su sada prvi put pričali javno o roditeljstvu van društvenih mreža, te otkrili zašto Teodora nema trenutno vremena da ga više provede sa bratanicom.

ATA Images/Antonio Ahel
Adriana Kadar i Sava Džehverović

- Moramo da se pohvalimo da nam super ide i ljudi oko nas nas hvale, tako da, nemamo zamerke. Jako smo opušteni i od početka smo znali da to želimo. Bili smo sigurni u svoje odluke, tako da, kada je beba na došla na svet, nije bilo problema. Beba to oseti, našu pozitivnu energiju i našu spontanost - rekli su sada Adriana i Sava, pa se osvrnuli na pevačicu.

- Teodora je bila oduševljena kad je čula da će dobiti bratanicu. Njenoj sreći nema kraju. Nažalost, sad je letnja turneja pa je često na putu, peva kako u Srbiji, tako i u drugim državama, ali evo, piše mi da jedva čeka da se vrati i da se druži sa njom - ispričao je Sava.

Instagram printscreen/teodoradzehverovic
Adriana Kadar i Sava Džehverović

Adriana je otkrila da priželjkuje još trudnoća.

- Sve je super prošlo. Na Instagramu sam od A do Š opisala svaki detalj oko porođaja. Nije prošlo ni dva meseca, pa ne mogu još da kažem za sledeće dete, ali ako je sve ovako, mogla bih deset - istakla je kroz smeh za Telegraf, a Sava se nadovezao:

- Sve je prošlo kako treba, obilazili smo egzotične destinacije dok je Adriana bila trudna. Ako je ovako, može još petoro, ali ćemo definitivno sačekati nekoliko godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike