Pevačica morala na hitnu operaciju, otkazala nekoliko koncerata: Ovo mi je spasilo život

28.08.2023

22:12

0

Ona se javno obratila svojim fanovima, kako bi znali šta se dešava

Pevačica morala na hitnu operaciju, otkazala nekoliko koncerata: Ovo mi je spasilo život
Florens Velč - Copyright Photo by Owen SweeneyInvisionAP

Muzička zvezda Florens Velč, pevačica sastava "Florence and the Machine", otkrila je svojim fanovima da je imala hitnu operaciju, zbog koje su morali da otkažu nekoliko koncerata. 

Florens se obratila vernim fanovima na svom nalogu na Instagramu, te istakla da joj je ova operacija spasila život.

Photo by Joel RyanInvisionAP
Florens Velč

- Veoma mi je žao što sam morala da otkažem nekoliko koncerata. Moja stopala su u redu, morala sam da imam hitnu operaciju iz razloga koje još nisam dovoljno jaka da podelim, ali je to spasilo moj život - napisala je Florens, pa dodala:

- Vratiću se da zatvorim turneju u Lisabonu i Malagi, možda neću mnogo skakati, ali vi ćete to učiniti za mene. Dovoljno je da kažem da bih volela da su pesme manje tačne u svojim predskazanjima. Ali kreativnost je način suočavanja, mitologija je način pronalaženja smisla. A mračna bajka o Dave Feveru, sa svim svojim čudnim proročanstvima, pružiće mi preko potrebnu snagu i katarzu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florence Welch (@florence)

Podsetimo, Florens je prošle godine u ovo vreme pričala i o svojoj borbi sa alkoholizmom, te izlečenju od istog. Ona je pre devet godina prestala da konzumira alkohol, kada je shvatila da ima problem.

- Trebalo mi je vremena da shvatim da imam problem sa pićem jer sam bila jedna od onih "sve ili ništa". Ako uživam u piću, ne mogu da se kontrolišem i suprotno, ako se kontrolišem, onda ne uživam. To je bio trenutak kada sam shvatila dokle sam došla - rekla je tada Florens.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike