Sergej Ćetković o poznanstvu sa Dinom Merlinom: Nijednu reč nije progovorio

27.08.2023

00:10

0

Kako je istakao, shvatio je da mu je to taktika pred nastup

Sergej Ćetković o poznanstvu sa Dinom Merlinom: Nijednu reč nije progovorio
Dino Merlin - Copyright Skymusic photo team

Pevač Sergej Ćetković dobro je poznat po svojim baladama uz koje su mnogi plakali, uspevali da prebrode boli, raskide, a sada je pevač otkrio kako je nastao njegov veliki hit „Pusti probleme”. Između ostalog, on se prisetio i svojih početaka i poznanstva sa Dinom Merlinom. 

Kako je istakao, ovu numeru je snimio kada je proživljavao veoma težak period u životu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sergej Ćetković

- Pesma je napisana u trenutku kada sam imao neke teške momente, neke velike probleme. Desila se kao neka poruka samom sebi, a ja iz dana u dan pokušavam da naučim nešto od sebe i svoje pesme. Ponekad me to drži suviše kratko i onda se podsećam svakih 7-8 dana - kazao je Sergej i dodao:

- Treba slaviti svaki dan, a probleme gledati kao nešto što je rešivo. Kada pogledam oko sebe malo i kad vidim probleme koji su zaista problemi, onda čovek treba da stavi prst na čelo i zapitati se: „Zbog čega se ja nerviram i zbog čega pravim sebi presiju u životu?”

Ćetković je otkrio i kako je izgledao trenutak kada je upoznao Dina Merlina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dino Merlin

 

- Kada sam bio dete na čuvenim muzičkim maratonima na Pravnom fakultetu, tada smo kao najmlađa grupa bili tu da otvorimo sam muzički maraton. Imali smo prilike da sedimo sa najvećim imenima, Dinom Merlinom, Crvenom jabukom i ne znam kime još, al uglavnom krem de la krem što kažu. Mi kao klinci smo bili tu i gledali u Dina Merlina kao u Boga. On je sedeo tu nekih sat vremena i sve vreme je pisao svojim kolegama da mu donesu čašu vode ili promene repertoar, uglavnom nije nijednu reč progovorio. Nama je to bilo čudno, ovaj čovek ne priča - priča Sergej sa osmehom na licu i dodaje:

- Shvatio sam da se on čuva za svoje nastupe.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike